Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Elizabeths extrema kost avslöjad – chockar alla!

13 apr, 2022, 12:00 
Jacob Johannesson
Drottning Elizabeth.

Drottning Elizabeth har ätit samma frukost under flera decennier!

Annons
Här rycker Charles in som kung på viktiga dagenBrand logo
Här rycker Charles in som kung på viktiga dagen

Fotbollslegendaren David Beckhams sa under en intervju med podcasten "Rivers Cafés Table 4" att hans fru, artisten Victoria Beckham, har ätit samma måltid under 25 år.

– Ända sedan jag träffade henne första gången har hon bara ätit grillad fisk med ångade grönsaker. Hon går väldigt sällan ifrån det, säger fotbollsstjärnan i podden "River Cafés Table 4".

Victoria Beckham har därmed något gemensamt med drottning Elizabeth. Monarken har inte gjort några stora förändringar gällande kosten under de senaste åren. Som känt står världens kungligheter sällan i köket, i stället har de kockar som lagar maten åt dem. Dock ska Elizabeth inte vara särskilt kräsen.

Avslöjandet om Elizabeth – har ätit samma frukost i decennier

Enligt flingtillverkaren Kellogs ska Elizabeth har ätit samma frukost under flera decennier.

"Att ha Hennes Majestäts godkännande är en fantastisk rekommendation, och vi är hedrade över att drottningen fortsätter att börja dagen med en skål med Kelloggs frukostflingor", säger Dan Bitti i Kellogg's i ett uttalande .

Annons

Darren McGrady, tidigare kock för det brittiska kungahuset, arbetade för för kungafamiljen i mer än tio år. Han har uppgett att regenten föredrar flingsorten Special K. De har hon ätit till frukost under hela sin 70-åriga regeringstid som drottning.

– Drottningen är tyvärr inte så intresserad av mat. Hon äter för att överleva, till skillnad från prins Philip som älskar att äta och kan prata om mat hela dagen, sa han till The Telegraph 2015.

McGrady berättar också att drottningen också är ett stort fan av martinis, och att drottningen dricker spritdrycken under varje kväll.

Foto: TT.

Annons