Drottning Elizabeths ilska efter skandalorden i tv

REX

Drottning Elizabeth har själv sett på den uppmärksammade tv-serien.

Slå på ljud

Den brittiska monarkin har skildrats i otaliga former under många, många år, och en av de mest populära de senaste åren har varit tv-serien The Crown som visats på Netflix. Den har följt drottning Elizabeths liv från strax innan hon kröntes till drottning fram till prins Charles äktenskap med prinsessan Diana.

Nu börjar den närma sig nutid och alla väntar på att få se hur de skildrar händelseförloppet fram till Dianas död i en tragisk bilolycka.

Medlemmarna av kungafamiljen har självklart kollat på serien, med blandade reaktioner. För tidningen Express har en källa avslöjat vad drottning Elizabeth tycker om serien, och svaret är överraskande positivt.

– Som tur var gillade hon verkligen serien även om hon tycker att skildringen av vissa händelser var på tok för överdramatiserad, sa källan till Express.

Men när det kommer till hur serien framställde hennes make prins Philip så var hon inte helt nöjd.

– Hon blev upprörd över att prins Philip framställdes som en pappa som var okänslig vad gällde sonens välmående. Hon var särskilt irriterad över scenen där Philip inte hyser någon sympati för en tydligt upprörd Charles när han flyger hem honom från Skottland. Det där har helt enkelt inte hänt, har en annan person med insyn sagt till Express.

LÄS MER: Nya motgången för drottning Elizabeth: ”Drabbad av obehag”

LÄS MER: Orosbeskedet inifrån hovet – efter Elizabeths dygn på sjukhus

LÄS MER: Drottning Elizabeths utseendeförändring – nya bilden får alla att häpna!