Drottning Elizabeths oväntade drag – beslutet ingen trodde hon skulle ta!

Drottning Elizabeths oväntade drag – beslutet ingen trodde hon skulle ta!

Drottning Elizabeth tänker utanför de kungliga ramarna.

5 saker som drottning Elizabeth hatar!
0:59

Efter reklamen: 5 saker som drottning Elizabeth hatar!

(0:59)

Slå på ljud

Drottning Elizabeth är 95 år fyllda och närmar sig 70 år på tronen, vilket är längre tid än någon annan kung eller drottning.

Under sitt liv har hon varit med om både det ena och det andra. Nära och kära har fått lämna jordelivet, hon har upplevt krig, sett premiärministrar och presidenter komma och gå, ja, faktum är att inte är mycket hon inte varit med om.

Men nu får hon en till merit på sitt "cv", och inte en särskilt väntad sådan.

Drottning Elizabeth oväntade drag – tar fram sin egen produkt

Enligt Daily Mail har drottningen tagit fram en egen produkt som kommer att säljas vid godset i Sandringham. Hon lanserar nämligen sin egen serie såser. Det rör sig om ketchup och en variant på HP-sås.

Drottningens specialgjorda ketchup ska bland annat vara smaksatt med äppelcider och dadlar, och kommer säljas i glasflaskor märkta med loggan "Royal Estate Sandringham"

"En riktig familjefavorit, fullpackad med tomater och varsamt kryddad, den här ketchupen är utsökt. Den kan avnjutas när som helst under dagen och är perfekt till att addera extra smak till din maträtt.", står det på flaskan.

Drottning Elizabeths favorit bakom stängda dörrar

Varför detta påhitt? Jo, det har tidigare rapporterats att drottningen är väldigt förtjust i pommes frites med dipp, vilket hon unnar sig då och då. Troligtvis kom idén alltså från att hon ville ta fram sin egna perfekts sås, och ja, varför inte?

Foto: TT

LÄS MER: Stora bråket efter avslöjandet om prins Philips testamente – älskarinna kan ärva

LÄS MER: Bilden på Chris väcker reaktioner utomlands – ögonblicket med Nicolas

LÄS MER: Prinsessan Ingrid Alexandras hemliga privatliv