Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvia har skadat sig i New York

06 apr, 2011, 08:35 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia skadade sig i foten och i ena handleden när hon försökte fly undan en kvällstidningsfotograf i New York. Så hon tvingades gå med en krycka när hon tog emot sitt pris i går i New York.

Det var när drottning Silvia och prinsessan Madeleine försökte komma undan Aftonbladets fotograf som följde efter dem under en shoppingrunda i New York som olyckan skedde. På hovets hemsida kan man läsa följande:

Annons

Kvar i entrén

– Vid ett besök i en affär under eftermiddagen måndagen den 4 april försökte drottningen och prinsessan att undvika en påstridig fotograf från svensk media. Fotografen tog inte hänsyn till deras vädjan om att inte bli fotograferade utan stod kvar i entrédörren till butiken.

På hovets hemsida kan man också läsa att drottningen upplevde fotografen som påstridig och valde därför att gå ut genom en sidodörr till affären.

– Drottningen gick hastigt mot en parkerad bil för att undvika fotografen som sprang efter. Drottningen föll då olyckligt och skadade både sin fot och handled.

Tog emot pris på kryckor

Men som den plikttrogna kvinna drottningen är så tog hon emot priset The Health and Human Rights Award i New York som planerat. På kryckor. Med henne under kvällen fanns även prinsessan Madeleine – som ni ser här på bilden intill i en svart-vit klänning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons