Drottning Silvias nya utseende väcker reaktioner

24 aug, 2021, 08:56 
Drottning Silvia

Drottning Silvia väcker uppståndelse med sin nya look – se bilden själv!

Annons
Allt om drottning Silvias juveler!
Allt om drottning Silvias juveler!

Kungen och drottning Silvia var båda uppklädda när det vankades ett högtidligt evenemang i helgen.

Vårt propra kungaparet besökte veteranbilstävlingen Svenska Kungsrallyt, som fick göra bejublad comeback i år. Och som alltid bjöd kungen hem alla 115 ekipagen till sig själv.

Drottning Silvia visade ny look

Men klädseln då? Jo, kungen bara en glencheckrutiga kostym i en mild färg och satte lite extra feststämning på utstyrseln med en rödprickig fluga. Han fick ändå se sig överglänst av Silvia, som bar en blomsterprydd hatt som lockade fram glada tillrop i kommentarsfälten.

"Hennes majestät ser så glamorös ut", skriver en användare.

"Ljuvlig bild på drottningen", skriver en annan.

"Kungaparet är så fina i sina hattar", skriver en tredje.

"Vilket vintagevackert par", skriver en fjärde.

"Drottningen är stilig och våran kung är så fin", skriver en femte.

Årets upplaga av rallyt var det 14:e i ordningen. Kungen har inte missat ett enda sedan tävlingen drog igång 1996, när vår monark fyllde 50. I år körde han en veteranbil värd namnet: en Volvo PV60 av årsmodell 1946 – årsbarn med honom själv.

Annons

Drottning Silvia brukar förresten charma med sina hattval. Som när hon och kungen umgicks med Sydkoreas presidentpar, som var här i två dagar på statsbesök i Sverige i juni 2019. Den gröna “mint-delikatessen” på hjässan bar hon under statsbesöket och vid mötet på Stiftelsen Silviahemmet.

Drottning Silvia
Vilken läcker hatt, Silvia!

Eller denna, när kungaparet fick statsbesök från Grekland. Då var det vitt som gällde när Silvia tog emot gästerna på Stockholms slott i maj 2008. En lyxig maräng toppade drottningens mörka hår.

Annons
Annons