Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvias utekväll i Stockholm – utan kungen

26 apr, 2022, 19:30 
Drottning Silvia på Oscars

Drottning Silvia fick en helkväll ute på stan – utan kungen.

Annons
EXKLUSIVT! Här fångas kungen och Silvia på film – på Tomas Ledins konsert i GlobenBrand logo
EXKLUSIVT! Här fångas kungen och Silvia på film – på Tomas Ledins konsert i Globen

Ska du gå på musikal i Kungliga huvudstaden?

Håll ögonen öppna – för vem vet om du hamnar på samma show som drottning Silvia! Just nu dyker hon upp lite här och var: På opera, rock och musikal.

Drottning Silvia
Drottning Silvia.

Först såg vi henne på Kungliga Operan och för ett par veckor sedan diggade hon och kungen loss i publikhavet när Tomas Ledin spelade i Globen.

Annons

Och så nu: Drottningen i publiken när Robert Gustafsson och Jonas Karlsson stod på scen i succéföreställningen Rain Man på Oscars i Stockholm. Fast den här gången var hon solo, utan kungen.

Drottning Silvia på Oscarsteatern med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson och Vicky von der Lancken och övriga ensemblen i Rain Man
Drottning Silvia med Robert Gustafsson, som spelar den autistiske Raymond, och Jonas Karlsson, som gör rollen som hans bror. Till höger Vicky von der Lancken.

Kvällen outfit var en favorit i repris: Den härligt turkosgröna klänningen med matchande dräktjacka. På armen dinglade Birkinväskan i svart lack från Hermès.

Drottning Silvia på Oscars – såg Rain Man igen!

Själva föreställningen står också på drottningens topplista. teaterdirektören och Silvia-väninnan Vicky von der Lancken berättar att drottningen såg samma föreställning – redan 2013!

Annons

Och i torsdags kväll var hon alltså tillbaka, och det var nästan sista chansen: Rain Man spelas bara till den 7 maj.

Efter föreställningen blev det gruppbild på hela Rain Man-gänget på scenen och sedan gick drottningen backstage och minglade. Thérèse Andersson Lewis som spelar Lorna visade sedan upp den här jättebuketten på Instagram och någon skrev: ”Från en drottning till en annan!”

Foto: TT, Oscarsteatern/Instagram.

Annons