Drottningens märkliga beteende bland folk – finns filmbevis

Drottningens märkliga beteende bland folk – finns filmbevis

Foto: TT

Drottningen har fångats på film, och hennes beteende sticker ut.

Det nederländska kungaparet har en nära relation till vårt kungapar. När de träffar drottning Máxima och kung Willem-Alexander går vänskapen inte att förneka – de skojar, skrattar och samtalar intensivt.

För visst är de spexiga! Nu sprids en video på Máxima där hon gör det oväntade – medan alla ser på.

Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!
0:35

Efter reklamen: Silvia ensam – kungen sjuk • Dystra beskedet till Estelle • Prinsessan gravid – 3 kungliga snackisar från vecka 4!

(0:35)

Slå på ljud

Silvias hemliga uppgörelse i äktenskapet ute - nu vet alla

Gulliga bilden på prinsessan Estelle och nederländska kungen

Det var inte alls längesedan kungligheternas vägar korsades sist. I oktober kom Máxima och Willem-Alexander till Sverige för ett statsbesök, och det var ett kärt återseende. Det var tre dagar långt, och de nederländska monarkerna fick se både Stockholm och Göteborg.

Dessutom hann de klämma in galamiddag på slottet! Och visst kan man tänka sig att vissa kungliga möten är lite extra roliga, som detta.

Kronprinsessan Victoria och kung Willem-Alexander har dessutom en alldeles speciell relation, de har ju känt varandra hela livet! Deras fina band märks tydligt, kungen är gudfar till Estelle, och Victoria är gudmor till hans dotter prinsessan Catharina-Amalia.

När de anlände till Sverige var det många som fick sig ett leende på läpparna av denna bild på Estelle när hon äntligen återförenades med sin gudfar – vilken sötchock!

Estelle är ju ett proffs på engelska, så visst kan de snacka om allt möjligt!

Robin Utrecht / dana press

Beslutet för Dianas otroliga arv – allt går till ett barnbarn

Ovanliga klippet visar drottningens beteende

Nu är Máxima och Willem-Alexander ute på resande fot igen! Denna gång är det betydligt varmare breddgrader som lockar, nämligen Karibien. Resan är såklart fullspäckad:

"Under resan är kultur, natur, kolonialt förflutet, försvarsinsatser, idrott och möten med invånare centralt." skriver hovet själva om besöket.

Under en av dagarna så var det just kultur som stod på agendan – och lite nöje! Tillsammans med dottern Catharina-Amalia som också var med på resan besökte de kulturparken Mangazina di Rei, för att ta del av deras kulturella och historiska arv under ett evenemang.

Då bjöds det upp till dans, och kungligheterna satt inte på bänken och tittade på – tvärtom. Se klippet själva som får nederländarna att bli lyriska av glädje:

Foto: TT