Drottningens nya hämnd på Meghan!

Elizabeth och Meghan har inte träffats på månader.

Meghan Markle och prins Harry valde att frigöra sig från kungahuset.Nu får de betala priset.

Meghan Markle och prins Harry har etablerat sig i Kalifornien. Där finns deras nya hem, där finns deras framtid. Numera bor de i en lyxig villa på åtta sovrum och tolv badrum i Los Angeles.

När Meghan och Harry frigjorde sig från det brittiska kungahuset kom det med ett pris. Drottning Elizabeth gjorde klart att de inte kunde räkna med en hel del privilegier som de åtnjutit tidigare.

Meghan Markle – nu hämnas drottning Elizabeth

Elizabeth och Meghan har inte träffats på månader.

Elizabeth och Meghan har inte träffats på månader.

I ett pressmeddelande skrev det brittiska hovet att Meghan och Harry inte längre skulle få använda titeln ”ers kungliga höghet” framöver, då de inte är arbetande medlemmar av den kungliga familjen. I samma utskick stod det också att pengarna som användes för att renovera flotta bostaden Frogmore Cottage skulle betalas tillbaka. Summan? 30 miljoner kronor.

Nu rapporterar Daily Mail att Meghan och Harry har börjat med återbetalningen. Men den är utportionerad och kommer att hänga över dem ett bra tag. Överenskommelsen stipulerar att Meghan och Harry betalar ungefär 200 000 kronor i månaden – men i den summan ingår också hyran för Frogmore. Det är bara en del av summan som går till att betala för renoveringen.

Kommer att hänga över dem i flera år

Daily Mail räknar med att det kommer att ta elva år för Meghan och Harry att betala av skulden, om de fortsätter hålla det här tempot. I samma artikel avslöjas det att Harrys pappa, prins Charles, fortfarande skickar pengar till sin son. Men framöver räknar alla med att Harry och Meghan ska dra in sina egna pengar.