Durek avslöjad av nya bilden – därför är kungen arg

Harald och Sonja har fått nog!

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett blir avslöjade i en ny film.Frågan är vad kung Harald tycker om det hela?

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är ett av Norges mest kontroversiella kärlekspar. Men omvärldens motstånd verkar bara stärka bandet mellan kungligheten och hennes schaman.

Mitt under coronakaoset tog sig Durek över Atlanten, bara för att kunna kompensera för all tid tillsammans som han och Märtha Louise gått miste om under karantänen. Norska Se og hör har gjort ett långt reportage om vistelsen – och hur den avslöjades.

Durek avslöjad av filmen

Harald och Sonja har fått nog!

Kungaparet är inte helt nöjda med sin svärson.

Enligt Se og Hör började Märtha Louises grannar i Lommedalen misstänka att något var på gång när de hörde trumljud inifrån prinsessans hus. Kunde Durek med största hemlighetsmakeri ha smugglats in?

Men det var Durek själv som avslöjade sanningen – utan att veta om det. Han spelade in en video till sitt populära Instagram-konto, i vilken en lummig träddunge syntes i bakgrunden.

– Att vakna upp i naturen känns väldigt bra. Bara det att få vara bland träden, vara ute i trädgården. Dra in den friska luften. Jag älskar träd. Naturen är givande. Den skänker liv till allt inom mig, sa Durek i videon.

 

LÄS OCKSÅ: JUST NU: Nytt besked om kung Harald efter akutinläggningen!

Därför är kungen arg

Det Durek inte anade var att Märtha Louises grannar skulle känna igen träddungen i bakgrunden. Plötsligt insåg hela området, och strax hela Norge, att amerikanen var på plats i Lommedalen.

– Det här mötet är något som Märtha Louise verkligen sett fram emot. Tiden utan Durek har varit väldigt tung, så återföreningen kommer att bli ett stort lyft för dem båda. Men hur Durek, i hemlighet och under radarn, har kunnat ta sig hem till Lommedalen är lite av ett mysterium, säger en källa med insyn till Se og hör.

Klart är att kung Harald troligen inte är så nöjd med sin svärsons besök. Se og hör skrev tidigare under månaden att det var Harald och drottning Sonja som bestämde att Durek inte fick närvara när Märtha Louises dotter Leah konfirmerades. Harald tycker att det skulle skicka fel signaler om kungafamiljen tar emot gäster från USA – mitt under coronapandemin.

 

LÄS OCKSÅ: Kungens beslut – Durek får inte träffa Märtha Louises barn: “Jag gråter och skriker”