Durek fångad på bild med Playboy-modellen – när Märtha Louise är i Norge

Holly är en nära vän till Durek.

Märtha Louise är i Norge och sköter om sina döttrar.Samtidigt passar pojkvännen Durek på att roa sig med Playboy-modeller.

Norska prinsessan Märtha Louise förvånade många med sitt val av pojkvän. Durek Verrett är en livsglad och frispråkig person som inte skyr rampljuset. Durek har själv erkänt att han känt sig som en udda fågel i de kungliga sammanhangen.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Durek med Playboy-modell

Durek har också gott om vänner i Hollywood, där han är en utövande shaman av sjätte generationen. Det sägs att storheter som Gwyneth Paltrow och Renée Zellweger finns på hans klientlista.

En annan av hans kompisar har en något mer ljusskygg bakgrund än A-listeskådisarna: Playboy-modellen Holly Madison.

Durek la nyligen ut en bild tagen på Disneyland i Anaheim, som han besökte tillsammans med Holly och hennes systerdotter.

“Det var en magisk dag”, skriver Durek.

Holly Madison var tillsammans med Hugh Hefner

Holly är en nära vän till Durek.

Holly är en nära vän till Durek.

Holly var tidigare tillsammans med den numera avlidne Playboy-grundaren Hugh Hefner. Hon levde länge i det ökända Playboy Mansion – men det var inte en angenäm upplevelse.

– Det var en konstant kamp. Jag försökte verkligen måla upp bilden av att “åh, allting är perfekt här”, men på insidan mådde jag miserabelt, har Holly sagt i en intervju med tidningen People Magazine.

– Jag hade inte ens min egen identitet. Under en så lång tid var jag inte mig själv. Jag var bara någons flickvän.

Norska Se og hör har tidigare skrivit att Märtha Louise och Durek kommer att träffas mindre regelbundet framöver. Durek bor i Los Angeles, och Märtha Louise har tre döttrar – Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah – som nu behöver extra omsorg i och med pappan Ari Behns frånfälle.

Foto: TT