Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Durek rörd till tårar – efter orden om Ari Behn

Ari Behn shaman durek prinsessan märtha louise

TT
Durek såg för första gången Ari Behn i en dröm. När de sedan möttes kunde de fortsatt sitt samtal i timmar, men ödet ville annorlunda.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

I veckan deltog Märtha Louise för första gången i sin pojkvän Shaman Dureks podd, där han på egen hand och tillsammans med gäster pratar om andlighet och livsåskådningar, eller bara reflekterar över livet idag.

Det blev ett personligt samtal, där prinsessan öppnade upp sig mer än vad vi kanske är vana vid sedan tidigare. När samtalet kom in på Ari Behn, som tragiskt nog tog sitt liv i slutet av förra året, blev det starka känslor i podden.

LÄS MER: Märtha Louises fina stund med döttrarna – på Ari Behns födelsedag

– Innan jag träffade din ex-man, jag vill inte börja gråta just nu… säger en märkbart rörd Durek samtidigt som han darrar på rösten. Han samlar sig lite och fortsätter:

– Jag drömde om honom. Jag såg fram emot att träffa honom, och han kom till mig i mina drömmar och pratade med mig. Jag kommer ihåg när jag träffade honom, vi kramades och han sa att han hade väntat på mig.

Shaman durek ari behn prinsessan märtha louise

Ari Behn var, precis som Durek, en färgstark karaktär och en frisk fläkt för det norska kungahuset.

TT

När de båda väl möttes hade de en omedelbar förståelse för varandra, och det var Märtha Louise som till slut fick bryta upp de två männen från sitt samtal. Efteråt hyllade Ari Durek när han pratade med Märtha Louise, som han tyckte var fantastisk.

– Jag kommer ihåg att jag gav honom en komplimang för hans kläder och hans kreativitet. Han är ett sånt geni, du vet? När jag lyssnade på honom och pratade med honom ville jag inte åka därifrån, säger Durek i podden.

LÄS MER: Ari Behn – detaljen avslöjad efter tio månader

– Det är så tragiskt att vi förlorade honom. Det är så sorgligt för hans familj, hans mamma som ha förlorat sin son, fortsätter Durek, som återigen måste hålla igen känslorna för att inte falla i gråt under samtalet.

ari behn shaman durek prinsessan märtha louise

Shaman Dureks möte med Ari Behn påverkade honom otroligt mycket, och han sörjer att de aldrig hann bli vänner.

Daryl Henderson

– Åh jag är en sån crybaby... Jag hade velat vara hans vän så länge och såg så mycket fram emot att spendera mer tid med honom efter den där dagen, säger han.

Ari Behns död var så tragisk och det är tydligt att han gjorde ett starkt intryck på alla han mötte, shamanen var inget undantag.

Ari Behns bortgång är en av den norska kungahistoriens stora tragedier. På juldagen hittades författaren, pappa till prinsessan Märtha Louises döttrar Maud, Emma och Leah, död i sitt hem vid Lommedalen. Han sörjs av en hel värld.