Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Durek Verretts drag inför stora dagen – tar betalt: ”Öppnar en portal”

14 maj, 2024, 05:00 
Vendela Lönnqvist
TT
På norska nationaldagen den 17 maj ska Durek Verrett hålla ett event – där han påstår sig kunna "öppna en portal".
Annons

Det har stormat rejält kring norska prinsessan Märtha Louise och hennes fästman Durek Verrett, den omtalade schamanen som spelat huvudrollen i flera skandaler genom åren.

Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen

Mammans varning om Durek Verrett

Det senaste har att göra med Dureks mamma Veruschkas uttalanden i en intervju med Se och Hör:

– Han har hjärntvättat henne, säger Veruschka Urquhart om Dureks relation till prinsessan och fortsätter:

– Jag vill varna alla norrmän för min egen son.

Märtha Louises utspel i podcasten

Uttalandena fick Märtha Louise att gå i taket. I samma veva attackerade hon en okänd bröllopsgäst i sin egna podcast för att ha läckt information om det stundande bröllopet.

– Nu har jag varit med i "gamet" ganska många år, så jag är ganska bra på att "spotta" vem som gör sådana saker. Jag undrar verkligen hur mycket de fick för det, hur mycket jag är värd, för den som gjort det är inte min vän. Då är Se och Hör viktigare än vår vänskap.

Durek Verrett tar betalt på nationaldagen

Det är inte något nytt att Durek Verrett gillar att överraska, och nu gör han det igen – med ett event i Los Angeles på Norges nationaldag den 17 maj, rapporterar Se och Hör.

Annons

Och vem som helst kan medverka, så länge du betalar 45 dollar, alltså drygt 500 svenska kronor. Då har du möjligheten att ta del av Dureks "speciella förmågor", såsom att komma i kontakt med dina tidigare liv, "färdas genom tiden och låsa upp dörrar".

Durek Verrett ska "öppna en portal"

Det hela i samband med att Durek uppträder tillsammans med sin musikaliska systerdotter Natalia Alavas och på så sätt "öppnar en portal" som leder dig till olika tider, dimensioner och platser, något som ska bidra till större empati och djupare insikter.

"Denna meditation kommer att hållas personligen på RAMA Los Angeles. Men om du inte kan närvara fysiskt, oroa dig inte – du kan fortfarande vara en del av den här kraftfulla upplevelsen från var som helst i världen genom vår online-streaming", går det att läsa på evenemangets hemsida.

Annons