Dureks bild med kändiskvinnorna – när Märtha Louise är i Norge

26 jan, 2022, 21:00 

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise har tvingats dela på sig!

Annons
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret

Prinsessan Märtha Louise och döttrarna Leah Isadora, 16, Maud Angelica, 18, och Emma Tallulah, 13, spenderade jul och nyår med shamanen Durek Verrett i Los Angeles, USA.

Men i januari återvände Märtha Louise till Norge för att utföra sina kungliga uppdrag. Bland annat gjorde hon sin bror, kronprins Haakon, sällskap på medaljceremonin för Världsmästerskapen i paraidrott.

Däremot är Durek kvar i USA, eftersom att han får behandlingar för sina sviktande njurar flera ånger i veckan vid olika dialyscenter i Los Angeles.

Kronprins Haakon och prinsessan Märtha Louise
Haakon och Märtha Louise på medaljceremonin.

Dureks bild med kändiskvinnorna – när Märtha Louise är i Norge

På onsdagen delade Durek med sig av en bild från ett event i Hollywood, som hölls av realitystjärnan Sutton Stracke, känd från The Real Housewives of Beverly Hills.

Annons

Durek skriver att det var en ära att bli inbjuden till eventet, under bilden där han poserar bredvid Sutton och regissören Susan Cohn Rockefeller.

"Kvällen var fylld av vackra kreativa människor", skriver han.

Durek Verretts njursjukdom – behöver behandling flera gånger i veckan

Dureks svåra njurproblematik är något han tvingats leva med i flera år. Han har tidigare berättat att han gick i dialys i åtta år, mellan 2004 och 2012.

2012 fick Durek dessutom en ny njure transplanterad från sin syster, Angelina Verrett Byrne, 48.

Och nu sviktar njurarna alltså igen, enligt uppgifter till norska Se och Hör. Detta innebär att han ännu en gång tvingas gå i dialys, den här gången mellan tre till fem gånger i veckan, enligt sajten.

Annons