Dureks ord avslöjar detaljen om Harald

Dureks ord avslöjar detaljen om Harald

Durek kör på precis som vanligt.

Durek Verrett kanske vid första anblick ser ut att vara en udda fågel när det kommer till att passa in i den norska kungafamiljen, men han känner sig mer än välkomnad!
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Durek Verrett har i och med sin relation med prinsessan Märtha Louise kastats in i en helt ny värld. Det är inte bara den kungliga aspekten som är ny, utan även den amerikanska gentemot den skandinaviska.

Det har funnits en viss skepsis mot Durek, men han har kommit in i familjen helt och fullt vid det här laget. På Instagram ser vi hur han stöttar både Märtha Louise och hennes döttrar, som han kallar för sina ”bonusbarn”.

Shaman durek prinsessan märtha louise

Shaman Durek och Märtha Louise har många saker gemensamt, bland annat deras tro på andlighet och spritualitet.

TT

Men han har också kommit närmre sina nya svärföräldrar, det norska kungaparet. I sin podcast där Märtha Louise var gäst förra veckan berättade han om hur han och Harald är lika varandra.

– Dina föräldrar är fantastiska! säger Durek i podden.

– Jag älskar hur din pappa får mig att skratta åt allt, han påminner mig så mycket om mig själv i sin humor, fortsätter han.

Det visar sig alltså att Harald har en talang för att skoja till det lite, iallafall om man är en shaman som har ett förhållande med hans dotter!

Även drottning Sonja får sig en del av hyllningssleven, då Durek har funnit sig komma även drottningen lite mer på djupet under den tid som gått sedan han blev presenterad för Märtha Louises föräldrar.

shaman durek verrett prinsessan märtha louise

Durek och Märtha Louise är närmre än någonsin – just nu befinner han sig tillsammans med henne i Norge!

Instagra,

– Jag älskar hur din mamma har ett sånt öga för detaljer och etiketten, säger Durek och menar på drottningens såklart felfria sätt att föra sig hemma i slottet, något inte ens Märtha Louise alltid känner sig bekväm med.

LÄS MER: Shaman Dureks stöd – när Harald fördes till sjukhus

Märtha Louise berömmer sedan sin pojkvän för att han tagit till sig den kungliga etiketten så snabbt.

– Du har blivit mer proper än mig i huset! säger Märtha Louise till shaman Durek.

Dureks podd heter Ancient Wisdom Today och avsnittet Märtha Louise gästade var över tre timmar långt! Det gav en sällsynt men fin inblick i deras förhållande, då de bjöd på ett väldigt ärligt och öppet samtal.