Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Efter 4 år! Madeleine tar beslutet – gör som Victoria

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine

Foto: TT

Nu har Madeleine bestämt sig för att gå i sin storasysters fotspår!

3 kungliga snackisar från vecka 17!
0:60

Efter reklamen: 3 kungliga snackisar från vecka 17!

(0:60)

Slå på ljud

Sedan prinsessan Madeleine flyttade till Florida 2018 ser vi inte henne allt för ofta, eftersom hon inte heller gör kungliga uppdrag i samma omfattning som hennes syskon.

Men i fredags befann sig prinsessan ute på jobb tvärs över Atlanten, och på de nya bilderna märks det tydligt – hon har tagit inspiration från kronprinsessan Victoria!

Hela familjen på jobb

Fredagen var fullspäckad för kungafamiljen. Det var Sverigemiddag på slottet för kungaparet och prinsessan Sofia och Carl Philip, och kronprinsessparet var på bankett i Stadshuset.

Kvällen, eller dagen till ära, var också Madeleine uppbokad! Hemma i Florida hade SWEA Internationals världsmöte i Florida, och prinsessan var inbjuden för att prata.

"I fredags var jag inbjuden för att tala vid SWEAS världsmöte i Miami. Det var en underbar eftermiddag då jag fick träffa andra svenska kvinnor som bor utomlands!", skriver prinsessan på Instagram.

Och av allt att döma gjorde Madeleine ett ypperligt jobb. Såhär skriver nämligen en användare som var på plats i kommentarsfältet:

"Rätt och slätt, mycket imponerad av dig och ditt framträdande hos oss på vårt SWEA VM 2022 i Fort Lauderdale - Varmt tack!"

Tar efter Victoria

På bilderna från mötet ser vi Madeleine i en vårig ljusrosa kostymjacka och matchande dressade byxor – en riktig powersuit! Prinsessan Madeleine brukar oftare välja klänning, eller en kjol med en stilig blus, men nu bytte hon spår helt.

Och någon som ofta syns i liknande powerkostymer är ingen annan än kronprinsessan Victoria! Hon dyker ofta upp i en stilren kavaj med matchande byxor, och bär upp det riktigt bra. Man kan nästan kalla det för kronprinsessans signatur-look!

Kronprinsessan Victoria

Triss i powerkostym på kronprinsessan!

Foto: TT

Om det här är Madeleines nya stil, eller om hon testade på looken vid ett engångstillfälle återstår att se, men hur som helst klär hon riktigt bra i det!

Foto: Instagram, TT

LÄS MER: Mette-Marit och Haakon – hemma hos Victoria och Daniel på Haga!

LÄS MER: Madeleines sorg i Florida – här är bilderna hon inte vill se

LÄS MER: TV: Johan T Lindwall om beslutet kring Madeleines pengar