Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter alla skilsmässorykten – nya bilderna på Albert och Charlene

01 aug, 2023, 12:32 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Furstinnan Charlene och furst Albert
Foto: TT

Dök upp på galakvällen tillsammans.

Annons
5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Lördagkvällen bjöds det in till galamiddag i furstendömet Monaco, och naturligtvis stod furst Albert, 65, och furstinnan Charlene, 45, på gästlistan.

Fursteparet anlände till Röda Korsets årliga galakväll, som hölls i Monte-Carlo, tillsammans med Camille Gottlieb, 25, dotter till Alberts syster, prinsessan Stéphanie.

En kväll för välgörenhet

Röda Korset i Monaco grundades 1948 av prins Ludvig II. Senare blev Alberts mamma, Grace Kelly, ordförande för organisationen, en roll som Albert tog över vid hennes bortgång 1982.

Annons

Röda Korsets välgörenhetsgala hålls årligen i Monte-Carlo med ändamålet att samla in pengar till humanitärt arbete, och i år var 74:e året i rad som galan anordnades.

Furstinnan Charlene, furst Albert och Camille Gottlieb
Furstinnan Charlene, furst Albert och Camilla Gottlieb.

Nya bilderna på Albert och Charlene

Det har länge ryktats om att furstinnan Charlene är olycklig i sitt äktenskap med furst Albert, och under det senaste åren har ryktena eskalerat.

Bättre blev det inte heller av att paret inte syntes på bild tillsammans under en lång period, något som ändrades nyligen.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Monacos furstepar syntes tillsammans med leenden på läpparna.

Och under lördagen var det alltså dags igen. Fursteparet anlände tillsammans till galan i sällskap med Alberts systerdotter, Camille, och fotograferades med leenden på läpparna under kvällen.

Annons

På flera bilder syns de även hålla armkrok och ja, kanske kan det här vara nog för att dementera de envisa skilsmässoryktena.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Fursteparet anlände arm i arm.

Dessutom visade Albert och Charlene enad front genom att dyka upp i matchande, vita outfits. Bortsett från Alberts röda fluga och bröstduk, som säkerligen skulle kunna vara en liten blinkning till ja, Röda Korset.

Annons