Stephanie Bergströms fina stöd till Sofia

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström

Prinsessan Madeleine och Stephanie Bergström har en lång, brokig historia. Och den cirkulerar i mångt och mycket kring en man: Jonas Bergström.

För tio år sedan kom nyheten att Madeleine och Jonas brutit sin förlovning.

“De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på varsitt håll”, stod det i pressmeddelandet från hovet.

Stephanie och Jonas Bergström 2019

Stephanie och Jonas Bergström lever lyckliga ihop.

Det visade sig att Jonas hade varit otrogen. En norsk kvinna vid namn Tora Uppstrøm Berg hade gått ut i norska Se og hör och berättat att hon tillbringat en natt med Jonas på Tott Hotell i Åre.

– Madeleine förtjänar något bättre, sa norskan till Se og Hør.

Madeleine blev knäckt av sveket, som kom efter en åtta år lång kärlekssaga. Hon for till New York och försökte distrahera sig så gott hon kunde, med shopping och tröst från nära vänner. I den kretsen ingick då Stephanie af Klercker – men inte länge till.

För även om Jonas var persona non grata för Madeleine, så kunde Stephanie uppenbarligen se bortom hans snedsteg. De blev kära och gick ut i sina kretsar med att de var ett par.

Madeleine blev såklart chockad. Hennes väninna plötsligt blivit tillsammans med hennes före detta fästman. Madeleine var så besviken på sin bästis att hon valde att bryta all kontakt med Stephanie.

 

LÄS OCKSÅ: Madeleines avslöjande om Leonore – efter bilden!

Men prinsessan Sofia har inte samma historia med Stephanie. Eller samma betänkligheter. Hon har vid flera tillfällen burit kläder från Soft Goat, Stephanies eget klädföretag. Hon har också köpt filtar från samma märke, till prinsarna Gabriel och Alexander. Soft Goat har dessutom ett nära samarbete med Project Playground, Sofias hjärteprojekt.

Och vad ser vi kommentarsfältet under Project Playgrounds senaste bild på bildtjänsten Instagram?

Jo, en stöttande kommentar från Stephanie!

Stephanie stöttar Project Playground.

Stephanie stöttar Project Playground.

Stephanie och Jonas Bergström har varit gifta sedan 2013. De har tre barn tillsammans och lever i en villa på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm.

 

 

LÄS OCKSÅ: Stora ilskan – efter Madeleines lyxköp: “Upprörande!”