Videon som chockar Madeleine – våldsamma scener!

Videon som chockar Madeleine – våldsamma scener!
Prinsessan Madeleine har fått uppleva hur en obehaglig video sprids på nätet. En video där en av hennes vänner är med om ett drama.
Annons

Prinsessan Madeleine har en nära koppling till Romero Britto. Han är ofta en av deltagarna under den årliga Childhood-galan i New York och är själv starkt engagerad i flera välgörenhetsorganisationer.

Annons

Romero är målare och skulptör med en bred repertoar. Han brukar sorteras in i facket popkonst, men hans produktion har också inslag av kubism och grafittikonst.

Prinsessan Madeleine chockas av video

Nyligen har Romero blivit något av en snackis på Twitter. En video från 2017, i vilken Romero blir utskälld av en upprörd kvinna, har nämligen börjat cirkulera på de sociala medierna. Videon kan ses på Youtube.

Annons

I klippet ser vi att kvinnan tagit med sig en av Romeros skulpturer, Big Apple, som hon enligt egen utsago fått från sin man. Kvinnan konfronterar Romero och säger att han har betett sig illa på hennes restaurang – som ligger mittemot galleriet. Romero ska, enligt kvinnan, ha förolämpat personalen och varit allmänt otrevlig.

För att verkligen betona sin upprördhet lyfter kvinnan upp skulpturen, som är värd ungefär 50 000 kronor, och krossar den mot golvet.

 

“Folk bryr sig inte om sanningen”

Romero har i ett uttalande hävdat att han blivit missförstådd.

“Internet är ofta orättvist och folk bryr inte om sanningen. De gillar förvirring, drama, negativitet och att döma utan att ta hänsyn till fakta. Jag kommer att fortsätta med min målsättning att skänka lycka till världen, som aldrig behövt mer kärlek, glädje, hopp och optimism”, skriver Romero.

Romero och prinsessan Madeleine är så pass goda vänner att Madeleine tog prinsessan Leonore och prins Nicolas till Romeros galleri i South Beach för att måla porträtt. Det här skedde i fjol, och den kungliga trion fick måla varsitt porträtt.

Annons
Prinsessan Madeleine besöker Romeros galleri.
Prinsessan Madeleine besöker Romeros galleri.

Romero har också målat ett porträtt av drottning Silvia.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Videon som chockar Madeleine – våldsamma scener!”

  1. Bea skriver: 1 september, 2020

    Efter denna scen så kommer den hysteriska damen att få ett antal extra gäster som kommer att besöka hennes restaurang för att kolla läget.
    Hoppas det var/är värt skulpturens värde och att dagskassan blir hög efter det iscensatta utbrottet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar