Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter Elizabeths död : Hon får fira jul med kungafamiljen igen

29 nov, 2022, 06:20 
Kung Charles och drottning Elizabeth

Bekräftat: Nu är det fler familjemedlemmar som får fira jul med kung Charles och hans familj. Den skandalomsusade familjemedlemmen bjuds in i värmen igen!

Annons
Elizabeths enorma lyxvåning övergiven – 22 rum!Brand logo
Elizabeths enorma lyxvåning övergiven – 22 rum!

Det är ett speciellt år för det brittiska kungahuset...

I år får de klara sig utan drottning Elizabeth som gick bort den 8 september i år.

Årets jul kommer också vara speciellt på ett annat vis. Det är nämligen en familjemedlem som släpps in i värmen igen. Hon har inte varit med under julfirandet på 30 år.

Har ätit julmiddag själv

Det var efter en kontrovers med ekonomiska rådgivaren John Bryan som Sarah "Fergie" Ferguson, 63, blev bannad att delta under julen.

Sarah Ferguson är skandalprinsen prins Andrews exhustru. Prins Andrew var en del av den omdiskuterade Jeffrey Epstein-skandalen. Sedan Fergies och Andrews skilsmässa 1992 har hon fått lösa julen på egen hand.

– I 30 år har hon behövt äta julmiddag på egen hand. Men saker hanteras annorlunda nu, säger källan till The Sun.

Annons

Det är prins Philip som ska ha sett till att prins Andrews ex inte satt in foten in i värmen i decembermörkret. Prins Philip är framliden sedan våren 2021.

Fergie och Andrew brukade tillbringa julafton och juldagen tillsammans med övriga kungafamiljen på residenset Sandringham.

Blir bjuden att umgås med kung Charles

Nu ska Fergie äntligen få fira jul med kungligheterna igen!

En källa på Sandringham uppger att en bostad på det kungliga residenset förbereds för att hysa Andrew, Sarah Ferguson, Eugenie och Beatrice samt döttrarnas egna familjer under julhelgen.

Det innebär att både prins Andrew och Sarah Ferguson kommer närvara vid kungligheternas traditionsenliga promenad till St Mary Magdalene Church under juldagsmorgonen.

Det innebär också att de kommer fotograferas offentligt tillsammans med kung Charles och hans barn med familj.

Snacka om förändring!

Men varför hanteras familjemedlemmarnas närvaro annorlunda nu?

– Ända sedan Sarah och Andrew separerade har hon inte tillåtits vara med kungafamiljen under julafton och juldagen. Så var det så länge Philip och drottningen var vid liv, fortsätter källan till brittiska sajten.

Foto: TT/Shutterstock.

Annons