Efter hämnden – Meghans tuffa möte med drottning Elizabeth

Prins Harry och Meghan och drottning Elizabeth.
Sanningens ögonblick för Meghan – efter hämnden. Att i det läget stå öga mot öga med Her Majesty var nog ingen höjdare.
Annons

 

Ansikte mot ansikte – med högsta chefen. Detta var första gången som Meghan träffade 93-åriga drottning Elizabeth sedan Megxit-bomben slog ner för två månader sedan.

Prins Harry kör Meghan till kyrkan.
Harry såg sammanbiten ut när han körde Meghan till kyrkan.
Prins Harry och Meghan Markle på väg till kyrkan i Windsor.
Undrar hur stämningen var där i bilen?

Om vi hade varit i Meghans kläder så skulle vi nog ha känt oss lite spaka. Och Meghans leende var också betydligt mer nertonat jämfört med mega-smajlet som hon fyrade av i fredags.

Annons
Annons
Hertiginnan Meghan Markle och prins Harry i London.
Superleendet är borta.

Meghans laddade möte med drottningen

Detta laddade möte ägde rum vid gudstjänsten i Windsor, närmare bestämt i The Royal Chapel of All Saints. Och vad som rörde sig i drottning Elizabeths tankar är omöjligt att veta.

Drottning Elizabeth.
Drottning Elizabeth och hennes pokeransikte.
Annons

Är det någon som har ett pokeransikte så är det 93-åriga Elizabeth. Hon är också något av en kunglig superdiplomat, men kanske blev det ändå några (mycket väl valda) ord om Meghans och Harrys senaste utspel.

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle.
10 månader gamla Archie fick inte träffa gammelfarmor. Meghan och Harry har lämnat kvar honom i Kanada, ett beslut som har väckt stor uppmärksamhet.

Att Meghan och Harry var med i kyrkan den här förmiddagen berodde också på att Harry skulle avtäcka en plakett till minne av sonen till drottningens trädgårdsmästare. 22-årige Ben Reddy omkom under sin tjänstgöring i Afghanistan för tretton år sedan och detta var ett givet uppdrag för prins Harry under hans sista skälvande timmar som Captain General of the Royal Marines.

Annons

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Efter hämnden – Meghans tuffa möte med drottning Elizabeth”

 1. anna skriver: 9 mars, 2020

  Emojis hör inte hemma här – dom kan man roa sig med i smskontakt med vänner! Löjliga rubriker och emojis – sluta!


 2. Bror skriver: 9 mars, 2020

  Börjar inte drottningens hattutsmyckningar att mer och mer anta formen av ett ack så plågsamt tarmvred.
  Men det är väl ännu ett av Meghans alla trollskott. Eller vad säger de i ärendet Meghan och kungliga familjen införstådda?


 3. Anna skriver: 10 mars, 2020

  Jag undrar hur mycket QE II bryr sig om sitt barnbarnsbarn, med tanke på att hon knappt såg sina egna barn under deras uppväxt och dessutom har ett dussin barnbarn och barnbarnsbarn på betydligt närmare håll…jag tror nog att hon överlever att inte få träffa Archie den här gången.


 4. Grethe skriver: 10 mars, 2020

  En konflikt laget av media. Forholdet mellom dem er nok helt fint, men det blir det jo ikke likes, kommentarer eller selger aviser av.


 5. Eva M skriver: 11 mars, 2020

  Såg kyrkbesöket paret var glada så och drottningen. Beträffande Archie har drottningen träffat honom en gång var inte med på dopet eventuellt på uppdrag. Om hon drottningen visat intresse hade hon säkert fått träfffa Archie medan dom var kvar i England. Drottningen har inget intresse för småbarn inget nytt. Förståndigt dom lämnade honom i Canada med nanny och Meghans bästa väninna. Paret varit upptagna hela veckan så lugnast för honom.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar