Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter Harrys anklagelser – nu lämnar William och Kate

15 jan, 2023, 08:05 
Kate, William

Tvingas lämna Storbritannien efter Harrys kontroversiella anklagelser.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kate slår tillbaka mot Meghan – den ultimata hämndenBrand logo
Kate slår tillbaka mot Meghan – den ultimata hämnden

Boken "Spare" tar upp prins Harrys upplevelse som reserv vid sina av sin bror William, tronarvingen. Biografin avslöjar mer än vi någonsin hade kunnat förställa oss...

Prins Harry har tagit upp flera situationer där hans bror och svägerska är i fokus – och det är inte i en positiv bemärkelse...

”Han satte ner vattnet och svor åt mig igen. Sedan kom han emot mig. Det hände så snabbt. Han grep mig i kragen och slog mig till marken. Jag landade på en hundskål som gick sönder under mig. Jag kände hur bitarna skar in i mig. Jag låg där omtöcknad en stund. Sedan reste jag mig och sade till honom att gå därifrån”, skriver Harry i boken om det eskalerade bråket med brodern.

Annons

Anklagelserna har inte blivit avvisade officiellt, men inte heller bekräftade.

Det brittiska hovet har nämligen inte gjort ett uttalande om Harrys bok. Prins William ska däremot enligt källor till Page Six vara rasande och mycket förkrossad.

Påtryckningarna efter Harrys bok har påverkat brodern William och hans hustru Kate mycket. Nu väljer Kate och William att lämna helt...

Privat resa till Grekland : Mitt i mediastormen

Enligt grekisk media kommer prinsen och prinsessan av Wales närvara vid ex–kungen Konstantins begravning på måndag, det skriver Hello Magazine.

Konstantin var Greklands kung mellan 1964 och 1973. År 1967 misslyckades han med sitt försök att störta landets militärjunta och tvingades därefter fly landet. 1974 avskaffades monarkin i Grekland efter en folkomröstning. Konstantin dog i sviterna av en stroke den 10 januari 2023.

Det brittiska hovet har inte tillkännagett Kate och Williams besök i Grekland då det är en privat resa.

Begravningen för ex–kungen kommer att äga rum i Metropolis-katedralen i Athen och sedan fortsätter begravningen vid den kungliga begravningsplatsen vid Tatoi slottet.

Prins William, Kate
Prins William och prinsessan Kate kommer närvara vid begravningen för Konstantin.

Foto: TT

Annons