Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Efter Harrys anklagelser – nu lämnar William och Kate

Kate, William

Foto: TT

Tvingas lämna Storbritannien efter Harrys kontroversiella anklagelser.

Kate slår tillbaka mot Meghan – den ultimata hämnden
0:32

Efter reklamen: Kate slår tillbaka mot Meghan – den ultimata hämnden

(0:32)

Slå på ljud

Boken "Spare" tar upp prins Harrys upplevelse som reserv vid sina av sin bror William, tronarvingen. Biografin avslöjar mer än vi någonsin hade kunnat förställa oss...

Prins Harry har tagit upp flera situationer där hans bror och svägerska är i fokus – och det är inte i en positiv bemärkelse...

Bland annat har Harry berättat att Kate haft oenligheter med Meghan och att hans bror William ska ha slagit honom till marken i London 2019.

”Han satte ner vattnet och svor åt mig igen. Sedan kom han emot mig. Det hände så snabbt. Han grep mig i kragen och slog mig till marken. Jag landade på en hundskål som gick sönder under mig. Jag kände hur bitarna skar in i mig. Jag låg där omtöcknad en stund. Sedan reste jag mig och sade till honom att gå därifrån”, skriver Harry i boken om det eskalerade bråket med brodern.

Anklagelserna har inte blivit avvisade officiellt, men inte heller bekräftade.

Det brittiska hovet har nämligen inte gjort ett uttalande om Harrys bok. Prins William ska däremot enligt källor till Page Six vara rasande och mycket förkrossad.

Påtryckningarna efter Harrys bok har påverkat brodern William och hans hustru Kate mycket. Nu väljer Kate och William att lämna helt...

Privat resa till Grekland : Mitt i mediastormen

Enligt grekisk media kommer prinsen och prinsessan av Wales närvara vid ex–kungen Konstantins begravning på måndag, det skriver Hello Magazine.

Konstantin var Greklands kung mellan 1964 och 1973. År 1967 misslyckades han med sitt försök att störta landets militärjunta och tvingades därefter fly landet. 1974 avskaffades monarkin i Grekland efter en folkomröstning. Konstantin dog i sviterna av en stroke den 10 januari 2023.

Det brittiska hovet har inte tillkännagett Kate och Williams besök i Grekland då det är en privat resa.

Begravningen för ex–kungen kommer att äga rum i Metropolis-katedralen i Athen och sedan fortsätter begravningen vid den kungliga begravningsplatsen vid Tatoi slottet.

Prins William, Kate

Prins William och prinsessan Kate kommer närvara vid begravningen för Konstantin.

Andrew Parsons

Foto: TT