Efter Meghans svek – prins Williams djupa oro för Kate

Hertiginnan Kate och Meghan
Harrys slag mot familjen, Meghans svek – och Kates viktnedgång. Mitt i krisen kommer uppgifter om att prins William är djupt orolig för sin fru.
Annons

200 uppdrag – bara under det kommande året. Där har ni berget av planerade invigningar, besök, galor, middagar och kungliga långresor som prins Harry och Meghan lämnar efter sig efter att de kraschat ut ur kungahuset.

Annons
Meghan Markle i Kanada
Ler i triumf. Meghan verkar mycket nöjd med att ha lämnat kungafamiljen bakom sig.

Annons

Den kungliga kalendern är ju en utmaning när det gäller säkerhet och logistik och uppdragen spikas ofta mer än ett år i förväg. Så nu är frågan: Vem ska axla alla uppdragen som Meghan och prins Harry nu har ratat?

Meghan och Kate.

”Kates viktnedgång – mitt i krisen”

Dessutom förekommer det nu uppgifter i media om att prins William är bekymrad över att Kate ska ha rasat i vikt. Detta eftersom hon mitt i stressen och pressen ska ha börjat skippa måltider eftersom hon är så stressad. Hon brukar helt enkelt hoppa över frukosten, lunchen eller middagen och vinner på det sättet också lite mammatid.

Annons
Det sägs att Det sägs att prins William är orolig för Kates viktnedgång.
Smalare än någonsin? Det sägs att prins William är orolig för sin fru.

Men detta är ju ingen lyckad strategi i längden och oddsen blir ju inte bättre om hon nu ska toppa detta med ännu mera jobb.

Så frågan återstår: Vem ska beta av jobb-berget som Meghan och Harry har lämnat efter sig?

Annons
Meghan och prins Harry
Meghan och prins Harry.

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Efter Meghans svek – prins Williams djupa oro för Kate”

 1. PernillaA skriver: 17 januari, 2020

  Det låter lite för dramatiskt


 2. BM skriver: 17 januari, 2020

  Stressad? Hon är olycklig. Så mörk under ögonen, ingen glädje i blicken och avmagrad. Stackare. Skyll det inte på Meghan. Det engelska kungahuset är nog inget paradis precis.


 3. Grethe skriver: 17 januari, 2020

  Sensurert igjen…slutt å skyld på Meghan for alt mellom himmel og jord. Kate har vært tynn hele sitt kongelige liv, til og med når hun var gravid og hadde mammaledigt. Lenge før Meghan kom inn i familien. Meghan og Harry er ikke ansvarlig for hva som skjer med resten av familien. De har tatt et valg som de mener er riktig for deres familie. Respekter det.


  1. Helene skriver: 17 januari, 2020

   Grethe, samt Birthe Vejrum.

   Har följt era kommentarer, uppfattar er som kloka sansade personer som ser det hela med sunt förnuft, som ser igenom sensationsjournalistiken, och dess påverkan på personer som lojt följer med masshysterin.–Tack Grethe o Birthe för Er klokhet!


 4. Bea skriver: 17 januari, 2020

  Som sagts skyll inte på Meghan. Om William kopplar av ett tag och inte engagerar sig så mycket i sin lillebrors liv utan i stället i sin fru och låter pappa C jobba så blir det säkert OK även där.


  1. konsttanten skriver: 17 januari, 2020

   Det har blivit en mega-lavin i felsteg om Meghan. Instämmer med Bea, Grethe och BM.


 5. Monica skriver: 19 januari, 2020

  Vi vet att det alltid går lätt att skylla på andra. Att bygga team är viktigt gäller även syskon och familjen, Alla ska vara lika mycket värda. Vi måste bry oss innan det är försent. Sträck fram era händer och njut av samvaro. Monica


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar