Efter Meghans svek – prins Williams djupa oro för Kate

Hertiginnan Kate och Meghan

Harrys slag mot familjen, Meghans svek – och Kates viktnedgång. Mitt i krisen kommer uppgifter om att prins William är djupt orolig för sin fru.

200 uppdrag – bara under det kommande året. Där har ni berget av planerade invigningar, besök, galor, middagar och kungliga långresor som prins Harry och Meghan lämnar efter sig efter att de kraschat ut ur kungahuset.

Meghan Markle i Kanada

Ler i triumf. Meghan verkar mycket nöjd med att ha lämnat kungafamiljen bakom sig.

Den kungliga kalendern är ju en utmaning när det gäller säkerhet och logistik och uppdragen spikas ofta mer än ett år i förväg. Så nu är frågan: Vem ska axla alla uppdragen som Meghan och prins Harry nu har ratat?

Meghan och Kate.

”Kates viktnedgång – mitt i krisen”

Dessutom förekommer det nu uppgifter i media om att prins William är bekymrad över att Kate ska ha rasat i vikt. Detta eftersom hon mitt i stressen och pressen ska ha börjat skippa måltider eftersom hon är så stressad. Hon brukar helt enkelt hoppa över frukosten, lunchen eller middagen och vinner på det sättet också lite mammatid.

Det sägs att Det sägs att prins William är orolig för Kates viktnedgång.

Smalare än någonsin? Det sägs att prins William är orolig för sin fru.

Men detta är ju ingen lyckad strategi i längden och oddsen blir ju inte bättre om hon nu ska toppa detta med ännu mera jobb.

Så frågan återstår: Vem ska beta av jobb-berget som Meghan och Harry har lämnat efter sig?

Meghan och prins Harry

Meghan och prins Harry.

Foto: TT.