Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter middagen med Italienska prinsessan - prins Christian ute och festar med kompisar

04 aug, 2023, 18:00 
Samuel Björn
Prins Christian
Ryktena om en romans mellan prins Christian och prinsessan Maria Chiara har varit många sedan i våras.

Prinsen har fångats på bild när han festar med kompisgänget på hemmaplan.

Annons
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Rykten om en potentiell romans mellan den italienska prinsessan Maria Chiara, 18, och danska prins Christian, 17, har växt fram under senaste året - och de blev inte färre efter att prinsen dök upp på bilder från en privat semester med prinsessans familj i St-tropez.

Nu är Christian åter hemma i Danmark igen och har setts varit ute och festat till det med några kompisar.

Ryktade romansen mellan de unga kungligheterna

Ryktena tog fart efter att den italienska prinsessan och danska prinsen sågs tillsammans på ett formel-1 lopp i Monaco tidigare i våras.

Ryktena blev så pass stora att den Italienska tidningen Corriere della Sera frågade ord dem i en Intervju med prinsessan.

Hon tonade dock ner ryktena den gången och förklarade att hon och Christian känt varandra länge.

– Vi har känt varandra sedan vi var små. Min far, Carlo, är gudfar till hans yngsta syster, Josephine, säger Maria och berättar att vänskapen mellan henne och Christian är fantastisk.

Annons

– Med Christian finns det en god förståelse för varann, en vacker vänskap, och vi har väldigt roligt tillsammans. Han är väldigt sportig, älskar att springa och spela tennis, men han är också väldigt disciplinerad.

Ryktena blossade dock upp igen nu nyligen då Maria Chiara mor, prinsessan Camilla delade några bilder från en middag på familjens semester i St-Tropez. På bilderna kunde man se Hennes man prins Carlo, deras två döttrar Maria Carolina, Maria Chiara - och just prins Christian!

På konsert med kompisarna

Vad relationen mellan Christian och Maria Chiara kommer att mynna ut i får tiden utvisa. Just nu tänker nog inte prinsen så mycket på det dock.

Han har nämligen setts på Smukfest i Skanderborg med sitt kompisgäng och roat sig under konserterna.

Norska Se och Hör har bilder från prinsen då han står backstage tillsammans med sitt kompisgäng och tittar på goda vännen, tillika artisten Thor Farlov när han uppträder på scen.

Annons