Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Romansryktena spirar – prins Christian på familjemiddag med italienska prinsessan

03 aug, 2023, 09:00 
Felicia Plåt
Prins Christian
Christian fick följa med på familjemiddag. Foto: TT

Prins Christian verkar spendera mer tid med prinsessan Maria Chiara.

Annons

Tidigare i år kunde vi se den danska prinsen Christian njuta av lite härlig Formel 1. Hn var på plats med flera kompisar i Monaco för att se sporten live. Men det var ett speciellt möte som skapade rubriker under vistelsen.

Kung Haralds egna ord om olyckan: ”Jag visade min...”Brand logo
Kung Haralds egna ord om olyckan: ”Jag visade min...”

Bilden som skapade romansryktena

Det var en bild på prinsen tillsammans med den italienska prinsessan Maria Chiara av Bourbon-Two Sicilies som skapade lite rykten, romansrykten. På bilden ser vi dem stå tätt intill varandra och le stort till kameran.

Annons

Men i en intervju med den italienska tidningen Corriere della Sera berättade prinsessan att de är nära vänner och känt varandra sedan de var små.

– Vi har känt varandra sedan vi var små. Min far, Carlo, är gudfar till hans yngsta syster, Josephine, säger Maria och berättar att vänskapen mellan henne och Christian är fantastisk.

– Med Christian finns det en god förståelse för varann, en vacker vänskap, och vi har väldigt roligt tillsammans. Han är väldigt sportig, älskar att springa och spela tennis, men han är också väldigt disciplinerad.

Annons

Nya bilderna på den unga prinsen och prinsessan

Men nu har ryktena blivit starkare då nya bilder har spridit sig på den unga prinsen och prinsessan.

Nyligen delade nämligen prinsessans mor prinsessan Camilla, hertiginnan av Castro, med sig av härliga bilder från en middag i St. Tropez. På bilden kan vi se hennes man prins Carlo, hertigen av Castro, och deras två döttrar Maria Carolina, Maria Chiara och ett annat känt ansikte, prins Christian!

Vi får se om de kommer bekräfta en romans i framtiden eller om de bara är goda vänner, men nu är det många som än nyfikna. Kan det unga kungligheterna bli ett nytt kungliga favoritpar?

Annons