Efter nya anklagelserna – nu berättar Albert sanningen

Charlene och Albert hålls nu åtskilda.
Furst Albert har testat positivt för coronaviruset. Samtidigt har nya anklagelser riktats mot monarken i Monaco.
Annons

Den tio mars höll Wateraid, en organisation som arbetar för att även planetens fattigaste ska få tillgång till rent vatten, ett möte i Kings Place i London. Både furst Albert och prins Charles fanns på plats för att representera sina respektive kungahus. Charles, som är Wateraids ordförande, satt mittemot Albert under diskussionerna.

Annons

Coronaviruset: Furst Albert av Monaco anklagad

Charlene och Albert hålls nu åtskilda.
Charlene och Albert hålls nu åtskilda.
Annons

Därefter följde en kedja händelser som människor inte kunde låta bli att länka samman. Först bekräftades det från Monacos hov att Albert testat positivt för coronaviruset. En tid senare kom beskedet från Clarence House: prins Charles hade också drabbats av det förhatliga viruset!

Frågan var uppenbar: hade Albert smittat Charles? I en ny intervju inifrån sin karantän har Albert försökt få tyst på spekulationerna.

– Jag var närvarande vid diskussionerna i hans organisation, men vi skakade aldrig hand. Jag satt i andra änden av bordet, långt bort. Vi nickade till varandra, så jag tycker inte att jag kan bli anklagad för att ha smittat honom, säger Albert i tysk radio.

“Har försökt vara försiktig”

I en intervju med amerikanska People har Albert bekräftat att varken furstinnan Charlene eller barnen Jacques och Gabriella har drabbats av smittan. Själv har han ingen aning om hur viruset nådde honom.

Annons

– Jag kan ha fått det från en uppsjö människor. I flera veckor har jag försökt vara försiktig, använt handsprit och allt det där, men man vet aldrig. Jag kan ha fått det genom att prata med en person som stod mindre än en meter bort. Och det kan ha skett närsomhelst de senaste tio dagarna. Man vet aldrig, sa Albert till People.

– Det är influensasymptom, men det känns som ett ganska milt fall. Jag har lite feber, men inte så illa. Lite av en hosta. Min näsa rann de första dagarna, det var det första tecknet. Jag har varit lite snuvig, men det är allt.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Efter nya anklagelserna – nu berättar Albert sanningen”

 1. Regina Lindholm skriver: 31 mars, 2020

  Era spekulationer börjar mer och mer vara på Kalle Anka nivå.


 2. Bror skriver: 31 mars, 2020

  Banne mig om det inte är en nära släkting till Bagdad-Bob som redaktionsledningen städslat som ny rubrikmakare.


  1. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

   Sådan kan man selvfølgelig vælge at se på det Bror. Men jeg har svært ved at se at nogle af “rubrikmakarens” sproglige satsninger bliver til evigt gyldne sprogblomster som Bagdad-Bobs f.eks. den med “alle kriges moder”! Jamie Oliver har f.eks “alle salaters moder” – søg på den og du får en guddommelig tomatsalat! 🙂


 3. ananas skriver: 31 mars, 2020

  Tagga ner både text och rubriksättning, tack!


 4. Inabeaglepack.dk skriver: 31 mars, 2020

  Jeg syntes helt ærligt ikke at man kan anklage Albert for at have smittet Charles – altså alle de spekulationer. Både Albert og Charles er jo travle mennesker som flyver og farer rundt og dermed er i kontakt med rigtig mange mennesker hele tiden.


 5. Snorkfröken skriver: 31 mars, 2020

  Det finns bilder tagna på mötet. Där fanns tiotals människor från alla världsdelar.
  Mötet var tisdag den 10.Mars.
  Dagen före (9.3.) var den stora “Commonwealth Day” i Westminster Abbey med hundratals deltagare: hela kungafamiljen, statsminister Johnson (som också är smittad), flera andra ministrar … och på kvällen Charles var nånstans och mötte representater från commonwealth.
  Daily Fail igen!


 6. Surkärring skriver: 31 mars, 2020

  Anklagad är väl ändå att ta i?


 7. Fluff skriver: 31 mars, 2020

  Fotbollsjournalisten bjuder på underhållning varje gång.


 8. Grethe skriver: 3 april, 2020

  Har prøvd i dagevis å kommentere. Har skrevet om anklagelser de var med på å dele. Ansvar og manglende unnskyldninger. Hva skjer? Jo sensur hver gang…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar