Efter oroväckande beskeden – nu är Elizabeth tillbaka!

Efter oroväckande beskeden – nu är Elizabeth tillbaka!

Drottning Elizabeth är tillbaka, och ser både pigg och glad ut!

Hemligt bröllop • Elizabeth ställer in • Stoppas från jättefirandet – 3 kungliga snackisar från vecka 22!
1:00

Efter reklamen: Hemligt bröllop • Elizabeth ställer in • Stoppas från jättefirandet – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

(1:00)

Slå på ljud

Vilka fantastiska dagar!

Sedan i torsdags har London fullkomligt kokat av värme och kärlek, när hela staden har firat drottning Elizabeths 70 år på tronen.

Det råder inga tvivel om att drottningen är enormt uppskattad av folket. Människor har dessutom rest från världens alla hörn för att ta del av festligheterna och hylla den 96-åriga monarken.

Drottning Elizabeths hälsobesvär påverkade firandet

Firandet och dess olika programpunkter har blivit mycket lyckade och det märks att man har förberett varenda detalj i flera månader.

Samtidigt har drottningens hälsa hindrat henne från att närvara vid vissa evenemang – som gudstjänsten i St Pauls katedral på fredagen och den stora konserten på lördagskvällen.

Men trots att hon inte var på plats under konserten, och istället fick följa den på tv, så lyckades hon ändå stjäla showen! Konserten började nämligen med ett förinspelat klipp på drottningen och den kända björnen Paddington.

Det underbara klippet fick alla att skratta och applådera!

Foto: TT

Drottningen på plats igen

Men på söndagen var drottningen pigg och glad!

Hon gjorde nämligen en magisk comeback och vandrade ut på Buckingham Palace balkong tillsammans med sin familj.

På de nya bilderna ser vi Elizabeth vinka till folket med barnbarnsbarnen prins George, 8, prinsessan Charlotte, 7, och prins Louis, 4, precis som hon gjorde när firandet drog igång i torsdags.

Så underbart att se att hon mår bra!

Drottningen såg ut att vara på strålande humör!

Foto: TT