Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Efter Sarahs uttalande: är Andrew och Fergie tillsammans igen?

30 jun, 2019, 10:00 
Andrew och sarah
Nu ryktas det om en återförening mellan forna makarna Sarah Ferguson och prins Andrew. Det har gått 23 år sedan de gick skilda vägar på papperet. Men i verkligheten är de lika nära som förut. De bor ihop och kom till Royal Ascot tillsammans.
Annons

Så sågs de tillsammans igen! Exmakarna prins Andrew och Sarah Ferguson är oskiljaktiga. Trots skilsmässan 1996 har de aldrig tappat kontakten med varandra. Det är också ofta vi ser de forna makarna tillsammans med bägge eller i alla fall ena dottern.

“Han är världens bästa man”

Till Royal Ascot nyligen gjorde de sällskap, och stod som ett gift par och tittade på när drottning Elizabeth kom farande förbi i sin vagn. Fergie vinkade glatt och regenten såg nöjd ut. Elizabeth har känt Fergie i hela sitt vuxna liv. Hon vet hur mycket överflödsenergi denna rödhätta har och hur mycket kärlek som finns i hennes hjärtat för sonen, prins Andrew.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie

– Han är världens bästa man, sade Fergie, när Svensk Damtidning träffade henne i Göteborg för några år sedan under en exklusiv intervju.

Annons

Ännu mer nyligen avslöjade Fergie hur det är att leva med sin ex-make. För det är ju det hon gör. I Royal Lodge lever de sitt gemensamma liv.

– Det är hemtrevligt. Vi går ut med hunden och myser vid tv:n, berättade Sarah Ferguson.

Hon och prins Andrew bor i fastigheten i Windsor Great Park. Efter skilsmässan renoverade han hemmet som har 30 rum och flyttade in med sina döttrar prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice. År 2008 flyttade hertiginnan av York också in i bostaden.

Sarah Ferguson

Exmakarna reser dessutom tillsammans och bodde nyligen på samma hotell i Bahrain. Det var då rykteskvarnen började mala ordentligt.

Tidigare har prins Andrew setts med en del kvinnor och Sarah har betonat vänskapsbanden mellan henne och Andrew. Men att de skulle vara kära igen, det har de inte velat prata om.

Nu verkar det emellertid så att britterna inte kan undgå att förstå att det faktiskt är äkta kärlek som blossat upp igen. Vem vet, kanske gifter de sig igen?

Fergie

Hur som helst har de båda lyckats behålla en fantastisk och fin relation till barnen. De ungås fortfarande som en familj, något få klarar av efter en skilsmässa.

– Vi kan prata om allt, sade Beatrice när hon fick frågan om relationen till mamma Sarah Ferguson.

Foto TT

Annons