Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter uppbrottet – Charlotte och Dimitri har återförenats

14 mar, 2019, 08:00 
Man skulle kunna tro att faderslösa Charlotte Casiraghi skulle göra allt för att ha en egen familj med mamma, pappa, barn. Återigen sägs hon vara singel. Två fina söner har hon, men männen flyr. Monaco undrar: Är hon som sin mamma när det kommer till kärlek? Eller har Charlotte svårt att älska sig själv?
Annons

Balthazar är Charlotte Casiraghis son nummer två och prinsessan Carolines barnbarn. I dag är Balthazar fem månader och är en riktig praktgosse. Så gullig! Han är sin mor upp i dagen med mörka ögon och ett sött litet ansikte.

Hovet i Monaco skrev:

“Hennes kungliga höghet prinsessan Caroline har glädjen att meddela födelsen av nya barnbarnet, en son som föddes 23 oktober 2018. Både mor och barn mår bra.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Då lät det som lyckan äntligen landat hos prinsessan Carolines äldsta dotter Charlotte Casiraghi. Vigseln alla väntat på ägde aldrig rum. Hela Monte-Carlo väntar fortfarande på en tjusig, glittrig bröllopsfest.

Charlotte Casiraghi

Bröllopet dröjer. Charlotte har inte verkat vara helt lycklig. Spekulationerna har gått vilda. Är det verkligen slut mellan Charlotte och Dimitri? Alla undrar.

Annons

Precis som sin mamma, prinsessan Caroline, levde Charlotte ett tag ensam med sin första son Raphaël, 5.  Förhållandet med komikern Gad Elmaleh sprack, men de sägs vara mycket goda vänner. Distansen växte mellan dem då Gad reste världen runt med sin show. Inte lätt att hålla ihop om man inte ses! Allt resande knäckte relationen och kärleken.

Paus i förhållandet?

I januari kom chockbeskedet – Charlotte Casiraghi och fästmannen Dimitri Rassam har separerat! Det var den spanska tidningen Hola! som avslöjade att paret gått skilda vägar, bara två månader efter det att Charlotte fött parets första gemensamma barn, sonen Balthazar. Monaco-borna sörjde. Varför kan den vackra Charlotte, som verkar ha allt, inte hitta en man som hon kan älska?

Charlotte Casiraghi och fästmannen Dimitri Rassam.
Charlotte Casiraghi och fästmannen Dimitri Rassam.

Är ett par

Nu verkar det finnas ett ljus i mörkret. Charlotte och Dimitri har dementerat de illsinnade ryktena om en paus i förhållandet. Den italienska sajten il Giornale.it skriver nu att de fortfarande är ett par. Dimitris dotter Darya, 7, Charlottes son Raphaël, 5, och så lille Balthazar, 5 månader ser till att liva upp saker och ting där hemma.

Annons

– Charlotte och Dimitri är mer enade än någonsin, skriver den italienska sajten.

Bilderna på sajten talar för sig själva. Det syns tydligt att det finns en stark kärlek mellan dem. Skidsemestern i Österrike verkar vara en välbehövligt avbrott från allt som hänt. Tillsammans läker de såren och nu skrattar de och sportar ihop. Ett glas bubbel i backen, på en av de lyxigare serveringarna, blir som balsam för själen. Visst gillar de varandra. Och Monacoborna kan pusta ut. Ja, det blir bröllop – och det kommer att äga rum inom kort!

Läs mer:

Foto: TT

Annons