Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren kan tacka Madeleine för nya kärleken

19 jul, 2011, 12:30 
Agneta Nisbeth
Annons

Tiger Woods svenska exfru Elin Nordegren kan tydligen tacka prinsessan Madeleine för sin nuvarande kärlekslycka.

Det var nämligen prinsessan Madeleine som presenterade Elin Nordegren, 31, för sin nya kärlek, den superrike investeraren Jamie Dingman, 33. Det skedde under Röda korsets bal i Florida i början av januari. Nu har Jamie varit på besök hemma i Sverige och sägs vara superkär i sin svenska skönhet.

Annons

Så lycklig

– Han har aldrig varit så lycklig. Han och Elin har väldigt starka känslor för varandra. Han är en helt vanlig amerikansk kille, en snygg gentleman som håller låg profil som aldrig florerat i media. Elin är väldigt lycklig, han är en toppenkille, men väldigt privat. Och han spelar inte golf, säger en person som står paret nära, till New York Post.

Jamies pappa är miljardären Michael Dingman, 80, som bland annat suttit i styrelsen för Ford i många år. Han driver ett familjeföretag där såväl Jamie som hans två bröder Patrick och David är inblandade. Jamie är dock den mest drivande och har öppnat upp för affärer i Ryssland och Kina. Jamies mamma heter Elisabeth Tharp Dingman. Föräldrarna är djupt troende katoliker, bosatta på Bahamas och engagerade i välgörenhet.

Annons

Otrohetsaffär

Jamie hade förut ett indy racingteam som sponsrades av Childhood Foundation. Han har känt kronprinsessan Victoria i över tio års tid och är nu alltså även god vän med prinsessan Madeleine. Elin skiljde sig från golfaren Tiger Woods, 35, förra året efter hans pikanta otrohetsaffär. De har barnen Sam, 4, och Charlie, 2,5, ihop.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Sköld
Foto: All Over, Stella Pictures, IBL

Läs även:

Annons