Emma, 10, om oväntade mötet med prinsessan Sofia

Emma, 10, om oväntade mötet med prinsessan Sofia
NU GRATIS

Mitt under shoppingrundan i Miami fick kompisarna Emma Agnesson och Wilma Lindstrand en chock. För det är inte varje dag som man springer på Carl Philip och Sofia!

Det blev en oförglömlig semester för tioåriga Emma Agnesson och hennes kompis Wilma Lindstrand som tillsammans med sina mammor rest till Florida, USA, för att avnjuta av lite sol, bad och avkoppling.

Och mitt under deras shoppingrunda i Miami Beach, råkade de springa på några andra svenskar. Men det var inte vilka svenskar som helst utan det var prins Carl Philip och prinsessan Sofia!

Carl Philip i Miami.

Kungligheterna strosade runt i det varma vädret och hade gjort ett stop vid Starbucks för att köpa iskaffe. De gick tillsammans med ett annat par när Emmas mamma, Åsa Agnesson, fick syn på dem. Både Carl Philip och Sofia var härligt sommarklädda. Prinsen bar en ljusblå piké, mörkgröna shorts och solglasögon. Sofia var söt i sin klänning med volang.

Sofia och Carl Philip i Florida.

– Det var mamma som såg dem. Mamma frågade prinsessan Sofia om vi fick ta en bild med henne och det fick vi. Men vi stod mot solen och då frågade Sofia om vi kunde vända oss.

Tjejerna och Sofia fick kisa mot den starka Florida-solen.

prinsessan Sofia i Miami Beach.

Emma och Wilmas mammor knäppte några bilder på tjejerna och kort därefter publicerade Emma det fina ögonblicket på sin Instagram där hon skrev:

“Var med @wilma_lind och shoppa i Miami och titta vem vi sprang på. Inte varje dag man springer på prins Carl-Filip och Sofia”.

Emma berättar att hon tyckte att mötet med Sofia var väldigt speciellt.

– Hon var så trevlig och snäll.

Läs mer:

Vi avslöjar! Det här gör Sofia och Carl Philip på semestern

Underbart men kort! Prinsessan Madeleine tillbaka i USA

Så ser det ut på prinsessan Sofias kontor

Foto: Åsa Agnesson