Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle stjäl showen – se hisnande prislappen på sommarklänningen!

14 jul, 2023, 14:42 

Wow – vilken succé!

Annons

Nu är det äntligen igång – kronprinsessans 46-års firande på Öland. Kronprinsessfamiljen mötte folkets jubel utanför Sollidens slott innan de begav sig på kortege som ska ta dem till Borgholms slottsruin.

Och prinsessan Estelle stal showen, med sin sockersöta klänning!

Oväntade födelsedagskuppen – se Victorias reaktion!Brand logo
Oväntade födelsedagskuppen – se Victorias reaktion!

Prinsessan Estelles klänning under Victoriadagen – se prislappen

Estelle bar likt sin mor, en somrig bit klänning med vackra volanger. Den kommer från märket Designers, Remix och går loss för så mycket som 2 230 kronor!

Ett saftigt pris, men visst sken Estelle som solen i den vita klänningen. Lillprinsen Oscar satsade likt i fjol på en beige kavaj, men i år matchade han inte med prins Daniel som istället körde på stilsäkert marinblått.

Kronprinsessfamiljen utanför Solliden slott

Estelles stora lycka – idolerna uppträder!

Nu fortsätter firandet som sagt till Borgholms slottsruin, där resten av kungafamiljen väntar. Och stolarna på första parkett står redo, det är ju dags för den årliga Victoriakonserten! Den sänds på tv först klockan 21.00 på SVT.

Visst kan man tänka sig att Estelle är pirrig, på listan över artister som underhåller familjen står nämligen de norska tvillingarna Marcus och Martinus, som råkar vara hennes stora idoler.

Följ firandet hela kvällen här på Svensk Damtidning, där reportrarna Helena Wiklund och Julia Navrén befinner sig på plats på Öland!

Foto: TT/Svensk Damtidning

Annons