Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle visar upp lyxiga presenten från Victoria – se prislappen

25 feb, 2024, 23:00 
Wow – så snyggt!
Annons

Förra veckan fyllde prinsessan Estelle 12 år, och det firades med sprillans nya bilder från hovet. Detta år var det inga officiella porträtt från slottet, utan vi fick istället foton från en härlig vinterutflykt – och givetvis var hunden Rio med.

Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Kronprinsessfamiljens favorithobby på Haga

På bilderna ser vi Estelle och Oscar, fotade av kronprinsessan, som åker skidor och skridskor på sjön. Ja, fördelen med att bo på Haga är ju att de har naturen runt knuten, både lummig skog och vatten!

Prins Oscar och prinsessan Estelle åker skidor
Foto: Kungliga hovstaterna

Just friluftsliv och rörelse är ju oerhört viktigt för kronprinsessfamiljen – året om. Om det inte är vinteraktiviteter på schemat kan man räkna med att det leks tennisboll-kull på Haga. När Victoria gästade P1:s Naturmorgon berättade hon mer om favoritleken:

Annons

– Man kullar nån med tennisboll, och det är inte så lätt, så då kommer man längre och längre bort på färden. Man bibehåller det roliga i att gå ut och gå för alla åldrar. Man rör sig betydligt mer när man är ute och går med en tennisboll, särskilt när man missar konstant.

– Vi har lite olika kvalitéer. Daniel är väldigt bra på att träffa, och Oscar och Estelle är väldigt bra på att springa. Jag är väldigt dålig på att träffa.

Prinsessan Estelle visar upp presenten från Victoria

Det gäller ju att ha kläder efter väder när man är ute och far, och det har Victoria och Daniel givetvis full koll på. Enligt UFO No more bar både Estelle och Oscar vind- och vattentäta jackor från Sail Racing.

Annons
Prinsessan Estelle
Foto: Kungliga hovstaterna

På bilderna ser vi också Estelles trendiga mössa, som kanske är en present från Victoria? Den kommer från hippa Acne Studios och kostar drygt 2000 kronor! Inte illa för en mössa!

Det kan också vara så att hon fick låna mammas, för Victoria bar en precis likadan när hon åkte skidor i Sälen i januari.

Foto: TT/Kungliga hovstaterna

Annons