Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles incident sprider sig i utlandet – allt fångades på bild!

24 aug, 2023, 10:00 
Felicia Plåt
Estelle
Estelle fick chansen att möte dam-landslaget. Foto: TT

Landslagets möte med kungligheterna har uppmärksammats utomlands.

Annons

Nu är några spännande veckor av damernas fotbolls-VM slut. Hela världen har följt damernas matcher och hoppats på att sitt lag ska ta hem vinsten. Tillslut blev det Spanien som tog hem guldet efter finalmatchen mot Englands landslag.

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Landslagets möte med kungligheterna

Sverige var inte långt efter utan tog sig ändra fram till bronsmatchen mot Australien. Det var ett par nagelbitande 90 minuter när Sverige mötte Australien på bortaplan. Men efter avblåsningen var det klart, Sverige hade tagit VM-brons.

När fotbolls-tjejerna anlände i Sverige var det flera fans som ville träffa och hylla dem. Även våra kungligheter var exalterade och hade bjudit in landslaget till slottet.

Det var i prins Bertils våning som kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle, prins Oscar och prins Carl Philip tog emot alla landslagstjejerna.

Annons

– Det har varit en fantastisk upplevelse, och ni har inspirerat inte bara vår familj, sa Victoria under mottagningen.

Det var en lättsam stämning under mottagningen men det var en speciell incident under mötet som nu även väckt reaktioner i utlandet.

Incidenten som uppmärksammats i utlandet

Prinsarna och prinsessorna var glada över att få träffa sina idoler, inte minst prins Oscar och prinsessan Estelle. Oscar hade på sig sin egna landslagströja med trycket "Oscar" på ryggen. Victoria hade en blå klänning medan Estelle bar en guld, väldigt passande till tillfället.

Men det var en annan familjemedlem som stack ut lite extra. Nämligen Estelles hund, Rio. Rio är av rasen Cavapoo, en blandning av en Cavalier King Charles Spaniel och en pudel.

Hunden Rio
Rio ville också vara med på bild!

Mitt under en fotosession tillsammans med landslaget sprang hunden Rio in och ville vara med och allt fångades på bild, vilket även den danska tidningen Billded Bladet uppmärksammat.

Rio sprang fram och lille prins Oscar tog emot honom i sin famn. Det var ett gulligt ögonblick! Det var väl klart att Rio också ville vara med på bild med våra fotbollshjältar!

Annons