Estelles lyckobesked! Prinsessans stora önskning har gått i uppfyllelse

Estelle

Estelle har en rolig nationaldag att se fram emot. Foto: TT

Estelle ser extra mycket fram emot nationaldagen.

Prinsessan Madeleine och familjen har sedan 2015 bott i Florida. Men i år bekräftade hovet att Madeleine, Chris och barnen flyttar hem till Sverige igen, efter åtta år utomlands. Flyttlasset går i augusti och familjen kommer flytta in i en sju-rummare som ligger i Hovstallet mitt på Östermalm.

Hör Estelles utspel som förvånar Victoria!
0:24

Efter reklamen: Hör Estelles utspel som förvånar Victoria!

(0:24)

Slå på ljud

Sofias tatueringar skapar rubriker utomlands – efter nya bilderna

Familjen ser fram emot flytten

Kungafamiljen är väldigt förväntansfulla och ser verkligen fram emot att få ha Madeleine och familjen nära igen. Och några som är extra nöjda med beslutet är inga mindre än kusinbästisarna Estelle och Leonore. Nu kommer de äntligen kunna spendera mer tid tillsammans. Och föreningen kommer ske snabbare än vad de trott.

Under gårdagen kunde hovet avslöja att Madeleine och Chris kommer till Sverige tidigare än väntat. Redan till nationaldagen kommer de att vara i Sverige för att fira med resterande kungafamiljen. Senast Madeleine och Chis medverkade på nationaldagen tillsammans var 2018. Och nu fem år senare kommer de tillbaka för att fira Sveriges stora dag. Till Estelle och Leonores förtjusning.

Alltid varit bästisar

Estelle och Leonore har alltid haft en bra relation, redan sedan första mötet. Estelle var nämligen en av de första som fick träffs Leonore och sedan dess har de varit bästa bästisar. Vilket både Madeleine och Victoria är glada över.

Estelle och Leonore

Estelle och Leonore har alltid varit bästisar.

Jonas Ekströmer / TT

– En kusinrelation är väldigt speciell. Det är som en bästa vän som ändå är familj. Det är något unikt med en nära kusin vilket vi uppmuntrar, har prinsessan Madeleine sagt tidigare.

Senast de sågs var på jul så under nationaldagen kommer kusinerna nog ha mycket att prata om, det var ändå ett halvår sedan sist.

Skratt och bus

När de väl ses tar de verkligen vara på stunderna tillsammans och springer gärna iväg för att leka på tu man hand. Vilket ofta leder till mycket spring och skratt.

Estelle och Leonore

De ser till att hänga när de väl ses. Foto: TT

Och nationaldagen kommer nog inte bli annorlunda. Det blir nog en riktigt rolig och förväntansfull dag för kusinerna som kommer få fira den tillsammans för första gången. Och vi kan tänka oss att skratt och bus står på schemat.

Madeleine kommer hem – men gåtan växer