Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine kommer hem – men gåtan växer

16 maj, 2023, 21:30 

Hovet har gett ett glädjebesked om prinsessan Madeleine! Men det finns fortfarande en hel del frågetecken.

Annons
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”

Det är sedan tidigare känt att familjen planerar att flytta från Florida till Stockholm i augusti, men nu bekräftar hovet att de planerar att komma hem redan i början av juni.

– Ja, som planerat kommer familjen hem till nationaldagen. Det är en väldigt speciell nationaldag 2023 och det är planerat att de kommer hem i juni månad. Hur länge de stannar vet jag inte, med anledning av flytten i augusti, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Annons
Prinsessan Madeleine, Christopher O'Neill under firandet av Victoriadagen på Borgholms idrottsplats, Borgholm, Öland, 2019
Chris och Madeleine kommer hem till Sverige igen redan i juni!

Prinsessan Madeleine kommer hem – men gåtan växer

Samtidigt så saknas Chris och Madeleines namn i listan i den kungliga kalendern på familjemedlemmar som kommer närvara vid det traditionsenliga Nationaldagsfirandet på Skansen.

Hittills är enbart kungen, drottningen, kronprinsessparet, samt prins Carl Philip och prinsessan Sofia inskrivna i kalendern.

Annons

Huruvida Madeleine och Chris kommer delta i det årliga firandet återstår, med andra ord, att se. Det finns en möjlighet att kungahuset ännu inte har uppdaterat den officiella kalendern.

Prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip under det traditionsenliga nationaldagsfirandet på Solliden på Skansen.
Huruvida Madeleine kommer närvara vid årets Nationaldagsfirande är fortfarande oklart.

Kungens nya plan för Nationaldagen – stora festen!

I år blir det dessutom lite ändringar i det annars mycket traditionsenliga firandet.

Kungen kommer nämligen hålla i en mottagning på Nordiska museet i Stockholm efter firandet på Skansen. Vad som kommer ske under detta firande är ännu hemligt, men vi ser fram emot att få veta mer!

En sak som är säker är iallafall att det blir en storslagen dag och kväll!

Prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kronprinsessan Victoria Kronprinsessparet öppnar Kungliga slottet med anledningen av Sveriges nationaldag. Stockholm 2022
Snart är det dags för det årliga Nationaldagsfirandet!
Annons