Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles sommarlycka - allt går enligt planerna

19 jul, 2023, 08:00 
Felicia Plåt
Estelle
Kungafamiljen firar alltid semestern på Öland. Foto: TT

Estelle blev extra glad över att stanna på Öland ett tag till.

Annons

Under sommarens härliga månader är det många som har en efterlängtad semester. Även kungligheterna som jobbar riktigt ordentligt under året tar även den lite ledigt för att kunna njuta av familjen sällskap och det härliga vädret. Även de små kungligheterna har gått på sommarlov.

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Victorias födelsedag på Öland

Varje år åker medlemmarna i kungafamiljen till Sveriges egna semesterparadis Öland. Här besöker de sin sommarstuga Sollidens slott och njuter av den vackra naturen på den avlånga ön.

Under juli firas även den årliga Victoriadagen, kronprinsessan Victorias födelsedag. Under en hel vecka förvandlas Öland till ett riktigt födelsedagskalas. Flera aktiviteter står på schemat fram till den stora dagen, 14 juli då födelsedagen firas.

Annons

Victoria och familjen har då en fullspäckad dag framför sig med firande vi Solliden, kunglig kortege till Borgholms slott för att sedan närvara vid Victoriakonserten. Där väntade flera artister för att få uppträda för kronprinsessan och det hela sändes på SVT senare under kvällen. Victoria delar även ut det prestigefulla priset Victoriapriset till en eller flera idrottare som begått större bedrifter under året. I år gick de till ishockeyspelaren Erik Karlsson.

Victorias blixtvisit

Efter firandet blev det dock jobb återigen för kronprinsessan. Hon fick nämligen åka på en blixtvisit till Stockholm eftersom regeringen ville arrangera ett möte. Om vad är ännu okänt. Men hovets presschef Margaretha Thorgren kunde sedan berätta att Victoria var tillbaka på Öland ganska snabbt därefter.

Estelles lycka att vara på Öland

Till Estelles förtjusning som verkligen älskar Öland. Här kan hon leka med sina kusiner och njuta av alla olika smultronställen hon har hittat under alla åren på semesterön. Hon har även en väldigt bra relation med sin mormor, drottning Silvia. Även dem kan spendera kvalitetstid tillsammans innan semestern är slut och de vuxna familjemedlemmarna går tillbaka till de kungliga plikterna.

En annan familjemedlem som Estelle gärna busar med är sin in-gifta morbror Chris O´Neill. Under Victoriadagen kunde vi se henne rusa fram till sin morbror och viska något i hans öra. De verkar ha en riktigt fin relation.

Nu hoppas vi hon njuter ordentligt av dagarna på Öland tillsammans med nära och kära och har ett riktigt glatt sommarlov.

Annons