Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles urgulliga reaktion – här överraskas hon av mamma och pappa!

29 jun, 2023, 08:30 

Man kan nästan ta på lyckan!

Annons

Snart är det dags för årets kungliga höjdpunkt: Victoriadagen på Öland! Kronprinsessan ska fira 46 år, och gör det traditionsenligt ihop med familjen och hela svenska folket.

På självaste bemärkelsedagen den 14 juli är det dags för Victoriakonserten, och det väntas bli extra kul för prinsessan Estelle.

Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Överraskningen till prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle är trots sin ringa ålder en veteran när det kommer till kungliga tillställningar, och att sitta bänkad på första parkett under den tv-sända Victoriakonserten är inget undantag.

Estelle och Oscar är de enda barnen i kungafamiljen på plats, och när man sammanställer artisterna som uppträder ser man till att även de ska roas (och alla andra barn som kollar, såklart).

Annons

Och en extra stor fullträff blev det 2017, när Estelle, då fem år gammal, överraskades av sina stora idoler: den norska superduon Marcus och Martinus!

Såhär liten var Estelle 2017, när hon med stora ögon beundrade sina idoler på scen.

De sjöng sin stor hit Elektrisk, som har miljontals spelningar, där man kan tänka sig att Estelle står för en hel drös av dem.

När de sjöng raden "Du ger mig en stöt när jag tänker på dig" gick de ned på knä och sjöng direkt till Estelle. Något som danska Billedbladet uppmärksammar, och delar en urgullig bild på en prinsessa som blev helt lyrisk av gesten.

Vilken fin överraskning av de norska tvillingarna – och Victoria och Daniel som kanske passade på att önska just dotterns favoriter?

Annons

Prinsessan Estelles stora lycka – idolerna kommer!

Nu har Estelle blivit ett par år äldre, och så även Marcus och Martinus. De är hetare än någonsin, och har under de senaste åren tävlat både i svenska Masked Singer och Melodifestivalen. Man kan alltså tänka sig att även Estelle växt med sina idoler, som har en betydligt tuffare framtoning.

Det kommer också bli ett kärt återseende på Borgholms slott i sommar, för visst kommer tvillingarna tillbaka och sjunger igen! Vi kan alltså räkna med att se Estelle digga loss rejält – sittdansa kan hon ju onekligen!

Marcus och Martinus
Marcus och Martinus har tagit hela landet med storm.

Foto: TT

Annons