Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles viktiga samtal till Ewa Westling!

29 aug, 2023, 11:30 
Felicia Plåt
Ewa och Estelle
Ewa Westling fyller 79 år. Foto: TT

Idag är ingen vanlig dag för Ewa Westling.

Annons

Nu är sommaren slut och folk har börjat gå tillbaka till jobbet och barnen har börjat skolan igen. För en vecka sedan hade prinsessan Estelle och prins Oscar sin första skoldag på Campus Manilla efter ett långt och händelserikt sommarlov. Estelle har börjat femman medan Oscar nu går i ettan och de är tillbaka i rutinerna.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Estelle och Oscars sommar på Öland

Under sommaren har Estelle och Oscar tillbringat mycket tid på Öland tillsammans med mamma Victoria, pappa Daniel och resterande familjemedlemmar i kungafamiljen. Det är deras sommarparadis och Estelle har flera smultronställen som hon älskar att besöka under sommaren.

Den 14 juli firade även barnen kronprinsessan Victorias födelsedag. Varje år firar hela Öland Victorias födelsedag. Det är en hel vecka som leder upp till den 14 juli som är dagen med stort D.

Annons

Victoriadagen!

Firandet börjar vid Solliden där Victoria tillsammans med familjen tog emot folkets hurra och gratulationer. Sedan är det dags för den kungliga kortegen som tar kungligheterna genom Borgholm och mot Borgholms slottsruin där Victoriakonserten väntar.

Flera stora artister är sedan på plats för att sjunga och underhålla både Victoria och hela publiken, samt tittarna där hemma som kan se konserten senare på kvällen.

Under konserten delar även Victoria ut det prestigefyllda idrottspriset "Victoriapriset". Det går till en eller flera idorttare som begått större bedrifter under året, i år gick de till ishockeyspelaren Erik Karlsson.

Men förutom att fira födelsedagen med den svenska folket så hade troligtvis Estelle, Oscar och Daniel kokat ihop ett litet eget firande av mamma Victoria. Estelle såg nog fram emot att sjunga och väcka sin mamma med presenter och frukost på sängen. Senare under kvällen hade de även ett privat grillparty med familjen.

Estelles samtal till farmor Ewa!

Estelle verkar gilla att fira födelsedagar och är inte sist på att gratta sina nära och kära. Idag har nog Estelle sett till att gratta en alldeles speciell person, nämligen sin farmor Ewa Westling.

Ewa Westling fyller nämligen hela 79 år idag! Tyvärr bor inte Estelle i samma stad som sin farmor och farfar, då de bor i Ockelbo. Men det stoppar inte Estelle då hon troligtvis var först på telefonen för att ringa och gratta sin farmor idag på morgonen.

Annons