Eva O'Neills relation med Nicolas och Leonore – därför vill hon inte prata om dem

26 jan, 2023, 10:00 

Eva O'Neill vägrar att prata om barnbarnen.

Annons

Eva O'Neill är ett riktigt societetslejon och tillhör den brittiska societeten. Men mycket mer än så vet man inte om Chris O'Neills mamma. Varken hennes bakgrund eller ålder är bekräftad och hennes liv tycks vara en ständig gåta.

7 saker du inte visste om Eva O'Neill
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Trots att det aldrig gått att fastställa var hon kommer ifrån, har det spekulerats i länder som Österrike, Tyskland och Tjeckien. Orten Karlovy Vary i Tjeckien, 1946, har pekats ut som den troligaste platsen.

Eva O'Neill lyser ständigt med sin frånvaro
Eva O'Neill lyser ständigt med sin frånvaro och fortsätter att vara något av en societetsgåta.

Eva O'Neills besök på Solliden

Det är som inte mycket som sägs om Chris mamma. Det man däremot vet är att hon har en fin relation till sina barnbarn: prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas.

Annons

Hon har även en fin relation till den svenska kungafamiljen. För två somrar sedan tillbringade hon sommaren på Solliden, tillsammans med hela kungafamiljen och tog del av Ölands natursköna landskap.

I ett klipp sågs hon och barnbarnen avnjuta en heldag på den populära ön, fylld med kärlek, lek och bus. Det var då även extremt tydligt att Eva och prinsessan Madeleine hade en god relation.

Eva O'Neills relation med barnbarnen

Kameraskyggheten är annars central och verkar vara ett återkommande släktdrag, då sonen Chris inte heller är mycket för att visa upp sig i det offentliga strålkastarljuset.

Eva O'Neill är helt enkelt en person som gillar att hålla sig under radarn och är inte mycket för att prata om familjen i offentliga sammanhang. Men under Adriennes födsel 2018 gjorde hon ett undantag.

– Jag är väldigt glad över mitt nya barnbarn. Hon är vacker och extremt söt. Och jag älskar namnet, sa Eva O'Neill till SVT Nyheter.

Annons

Däremot har det inte kommit några ord om prins Nicolas och prinsessan Leonore. Frågan är om Eva O'Neill någonsin kommer bryta tystnaden?

Chris O'Neill, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Madeleine
Förutom några ord i samband med prinsessan Adriennes födsel, har Eva O'Neill inte sagt ett ord om sina barnbarn.

Foto: TT

Annons