Madeleines verkliga relation med svärmor Eva O'Neill – bilderna avslöjar

31 dec, 2022, 17:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Prinsessan Madeleine och Chris mamma Eva har en speciell relation.

Annons
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Mystiken kring Chris O'Neills mamma Eva har länge varit stor. Varken hennes bakgrund eller ålder är fastställd, och hon skyltar inte heller med sin existens.

Det är inte ofta vi får se henne med vår kungafamiljen, som hon trots allt är en viktig del av. Så hur ser relationen dem emellan egentligen ut? Och framför allt, hur är relationen till svärdotter prinsessan Madeleine? Jo, tillsammans har de fångats på film, och där lyser känslorna igenom.

Frågetecknen kring Eva O'Neill – ingen vet

Eva O'Neill är ett societetslejon, hon tillhör London societet samtidigt som hon även har många kungliga kontakter, både svenska och brittiska. Men var hon själv ursprungligen kommer ifrån råder det frågetecken om.

Annons

Det har talats om Österrike, Tyskland och Tjeckien bland annat. Och flera olika födelseår har varit på tapeten. Men det som verkar mest troligt är att Eva föddes i orten Karlovy Vary i Tjeckien, 1946.

Men även om det finns en nyfikenhet kring hennes bakgrund, kvittar den ju egentligen. Huvudsaken är att Eva är en fin mamma, farmor och svärmor – och det verkar hon onekligen vara!

Svärmor Eva och prinsessan Madeleines relation

Det är inte känt hur ofta Eva träffar Madeleine, Chris och barnen, eller hur ofta hon följer med dem till Sverige, hon håller ju sig helst skymundan, precis som sin son.

Men i fjol kunde Svensk Dam avslöja att Eva befann sig på Öland, där hon spenderade sommaren med kungafamiljen. Och då fångades hon även på film med Madeleine, Leonore, Adrienne och Nicolas.

De hade då en heldag tillsammans fylld med mycket kärlek, lek och bus. Och det blir där solklart att även Eva och Madeleine verkar ha en nära och god relation. Se filmen här nedan!

Foto: TT

Annons