Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Fantastiska familjebeskedet från Madeleine och Chris – överraskade alla

18 jul, 2021, 11:29 

Efter ett år i isolering får Madeleine och Chris äntligen glädjebeskedet!

Annons
7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Det har varit ett tufft år för många människor under tiden som pandemin härjat över världen, och inte minst för de som har familj i olika länder. Så är fallet för kungafamiljen, som fått ta till teknikens hjälp för att kunna ”träffas” från varsin sida av Atlanten.

Det handlar förstås om prinsessan Madeleine och Chris O'Neill, som sedan ett par år tillbaka gjort sig hemmastadda i Florida, USA. Men med bådas föräldrar i Europa har det senaste året varit tufft.

Glädjebeskedet till Madeleine och Chris!

Efter att först ha missat en hel sommar lyckades de äntligen ta sig hem till Sverige och Solliden för att spendera semestern tillsammans med kungafamiljen. Kungaparet och Madeleines syskon var såklart överlyckliga, äntligen skulle de yngsta få träffa sina kusiner igen!

eva o'neill
Eva O'Neill är en av de skyggare kungliga släktingarna.

Men glädjen stannar inte där. Enligt uppgifter till Svensk Damtidning är Chris mamma Eva O'Neill på plats på Solliden tillsammans med hela Madeleines sida av släkten. Det är därmed första gången sedan pandemin startade som hon får träffa sina älskade barnbarn och hela familjen måste vara överlycklig!

Annons