Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Eva O'Neills tidigare kärlek talar ut – och berättar sanningen om henne

02 nov, 2023, 09:59 
Eva O'Neill
Eva O'Neill är hemlig kring mycket, inte minst sitt kärleksliv. Men Svensk Damtidning har fått kontakt med hennes tidigare kärlek.
Annons
Eva O'Neill och galna ryktet med kung CharlesBrand logo
Eva O'Neill och galna ryktet med kung Charles

Eva O'Neill är minst sagt en fascinerande figur i den svenska kungafamiljen, vi vet ju faktiskt så lite om prinsessvärmodern.

Ja, stora delar av hennes bakgrund är okänd - till och med hennes riktiga ålder är oklar - vilket helt går i linje med hur Eva vill ha det.

Ja, den här societetsladyn gillar helt enkelt att hålla saker och ting för sig själv. Även kärlekslivet. Men en tidigare kärlek har varit villig att prata.

Eva O'Neills tidigare kärlek om uppbrottet

2016 stod det klart att Eva O'Neill och hennes dåvarande partner Wolfgang Seybold gjort slut efter 20 år tillsammans.

Uppbrottet slog ner som en bomb - Wolfgang hade ju nyligen följt med Eva till Sverige för prinsessparets bröllop och prins Nicolas dop - och så var relationen plötsligt över.

Eva O'Neill och dåvarande kärleken Wolfgang Seybold på röda mattan
Eva O'Neill och dåvarande kärleken Wolfgang Seybold på röda mattan på ett event i Berlin, 2004.

Den stora frågan var förstås, varför? Och det försökte Svensk Damtidning ta reda på genom att slå en signal till Wolfgang.

Annons

Han pratade bara gott om sin tidigare kärlek Eva men i enlighet med hur societeten brukar agera var han noggrann med att inte säga för mycket.

– Eva är verkligen en fantastisk kvinna, egentligen är det allt jag kan säga… Vi är fortfarande väldigt nära vänner, lät det då.

Ofta kan ju uppbrott vara förknippade med negativa känslor men här motbevisade som sagt Wolfgang stereotypen – allt är inte som det kan verka:

– Det var inget stort som hände som gjorde att vi bröt. Det är allt jag vill säga om uppbrottet.

Enligt advokaten själv hade han och Eva då varit separerade i ungefär ett halvår men de hade börjat synas på stora event utan varandra runt ett år tidigare.

Wolfgang var faktiskt Evas femte stora kärlek i livet. Innan det hade hon varit gift med fyra olika män, bland andra Chris O'Neills pappa Paul O'Neill.

Efter uppbrottet från Wolfgang har Eva inte presenterat någon ny kärlek. Om hon har en speciell person i sitt liv väljer hon helt enkelt att hålla det för sig själv.

7 saker du inte visste om Eva O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Så fick Eva O'Neill sina tre barn – med tre olika män

Eva verkar i alla fall vara bra på att ha god relation till sina ex-män. Hennes första make, även han en advokat vid namn Wolfgang (men Schoeller i efternamn), sa så här till Expressen 2013:

–Vi har fortfarande kontakt då och då. Men jag vill inte säga så mycket om det. Det är privat.

Eva och den här första Wolfgang fick dottern Tatyana ihop. Efter det träffade hon affärsmannen Hermann Loeb som gav henne dottern Natascha.

Sedan, när även detta äktenskap spruckit, föll hon för Paul O'Neill. Tillsammans skulle de som sagt välkomna en framtida prinsessmake till världen, herr Christopher O'Neill.

Foto: TT

Annons