Ewa och Olle Westlings beslut – har lämnat helt

25 nov, 2022, 19:57 
Ewa Westling och Olle Westling

Därför syns inte Ewa Westling och Olle Westling i offentligheten.

Annons
Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!
Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!

När kronprinsessan Victoria och prins Daniel fann varandra så blev det en stor omställning för båda. Daniel kom från ett falurött kedjehus i Ockelbo, Victoria från en kunglig uppväxt.

Ja, skillnaderna var ganska enorma när de bestämde sig för att bli tillsammans. Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling, blev också förvånade när självaste Victoria besökte dem för första gången.

– Vi blev väldigt glada den dagen Daniel berättade att han träffat en flicka, som han ville ta med hem. Men att det var just den flickan visste vi inte, sa sa Olle Westling när han höll tal på Victorias och Daniels bröllop 2010.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på sitt bröllop 2010.

Så är Ewas och Olles relation med kungahuset

Men det räckte med ett möte för att Ewa och Olle skulle tycka om Victoria. Efter bröllopet 2010 blev också relationen mellan paret Westling och kungen och drottningen starkare.

De blir alltid inbjudna till högtidliga fester. När kungen fyllde 70 år och Victoria 40 år var de självklart på plats – och när de väl besöker Stockholm bor de såklart på Haga slott.

Kungen och drottningen har även kunnat se hur mycket det betyder för Victoria och barnbarnen, prinsessan Estelle och prins Oscar, att kedjehuset i Ockelbo som fristad.

Paret Westling har inte synts till på flera år

Olle och Ewa Westling har stundtals hamnat i det kungliga strålkastarljuset, men trivs bättre med det lugna livet hemma i Ockelbo. Under åren har de varken ställt upp på intervjuer eller släppt in fotografer.

Annons

Men nu var det bra tag sedan vi såg Daniels föräldrar i något offentligt sammanhang. Senast Olle syntes med kronprinsessfamiljen var på en hockeymatch 2019, men då utan Ewa Westlings närvaro.

Åren av pandemi har såklart gjort det svårt, men i somras bekräftade hovet att kronprinsessfamiljen äntligen varit på besök i Ockelbo!

Prins Oscar, Olle Westling och Ewa Westling
Prins Oscar, Olle Westling och Ewa Westling på senaste bilden från 2018.

Foto: TT

Annons