Ewa och Olles förändring – skedde bara meter från hemmet

15 jan, 2023, 11:06 
Ewa Westling, Olle Westling

Ockelbos senaste miljonlycka. Det stora bidraget mottogs bara meter från Ewa och Olles hem!

Annons
Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & Daniel
Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & Daniel

Ockelbo är kronprinsessan och prinsens trygga oas. Det var här i villakvarteret i Gästrikland som kronprinsessparet kunde fördjupa sin relation i början av förhållandet.

Prins Daniels mamma, Ewa Westling, hade en tät kontakt med drottning Silvia i början när Victoria spenderade ledigheten i Ockelbo.

Mammorna var måna om att deras barn skulle få lära känna varandra ostört och ville skydda dem från medias bevakning. Det var betydelsefullt för prinsessan att få träffa småstadskillen Daniel ostört.

Prins Daniels pappa, Olle Westling, har berättat om förvåningen när det framkom att Daniel skulle ta hem en kronprinsessa.

Recept.se Nyhetsbrev

– Vi blev väldigt glada den dagen Daniel berättade att han träffat en flicka, som han ville ta med hem. Men att det var just den flickan visste vi inte, sa sa Olle Westling när han höll tal på Victorias och Daniels bröllop 2010.

Annons

Ewa Westlings lycka: Kronprinsessfamiljen firade i Ockelbo

Kronprinsessfamiljen besökte Ockelbo inte allt för länge sedan.

Det var nämligen Ewa och Olles tur att ta emot Victoria och Daniel med barnen Estelle och Oscar för julfirande. Vilken lycka!

Det faluröda kedjehuset på Smältvägen fylldes direkt med mycket glädje och förväntan. Vi kan bara förmoda att Estelle och Oscar fick vara med och hjälpa till i julstöket. Som de saknat sina farföräldrar!

Det är normalt för Victoria och Daniel att variera plats för julaftonsfirandet. Antingen blir det en lugn och traditionell jul i lilla Ockelbo eller så blir det pompöst firande på Haga slott. Något år har familjen också fart iväg till Gävle för att fira hos prins Daniels syster Anna.

Daniel rörd av den generösa miljongåvan

Prins Daniel och föräldrarna har nu fått besked om den senaste stora vinsten för Ockelbo IF – det lokala laget som byggden är så stolta över.

Annons

I höstas avled en mångårig Ockelbosupporter och lokalprofil, Bertil Åhlén. En tid senare fick Ockelbo IF fotboll ett chockartat besked. Bertil Åhlén hade lämnat efter sig en stor testamentsgåva till klubben – värd 1,7 miljoner, det skriver Arbetarbladet.

Ewa Westling , Olle Westling
Vilken otroligt glädjande nyhet för tätorten!

Foto: TT

Annons