Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Ewa Westlings gest till Victoria – hemliga huset där kronprinsessan kan vara anonym

Ewa Westlings present till kronprinsessan Victoria – huset där hon kan vara helt anonym

Ewa Westling har alltid haft en nära relation till svärdottern Victoria. Under många år har hon tillhandahållit ett gömställe där kronprinsessan kan vara helt anonym.
Victoria och Daniels magiska kyss i solnedgången!
0:42

Efter reklamen: Victoria och Daniels magiska kyss i solnedgången!

(0:42)

Slå på ljud

aNär kronprinsessan Victoria gifte sig med Daniel Westling blev hon även en del av familjen Westling för alltid. Victoria och Ewa Westling har nu känt varandra i 20 år, och klart är att hennes svärmor varit otroligt viktig för kronprinsessan. Umgänget med svärföräldrarna har varit en välbehövlig paus från vardagen som extremt påpassad kronprinsessa.

Ewa Westlings hemliga gömställe

När kronprinsessparet precis hade träffats behövde de även kunna umgås diskret. Många var intresserade av Victorias kärleksliv och val av framtida man, men i början ville paret hålla så låg profil som möjligt. Valet av plats och tillflyktsort föll då naturligt på Ockelbo, prins Daniels födelseort. Här har de kunnat bo i familjen Westlings berömda röda kedjehus på Smältvägen i Ockelbo.

Victorias och Daniels privata utekväll – på dejt mitt i publikhavet!

Olle Westlings barndomshus

På somrarna har de även kunnat besöka Olle och Ewa Westlings något hemliga fritidshus, nämligen den röda släktgården i Acktjära strax utanför Bollnäs.

Här har Victoria och Daniel fått ett eget mindre timmerhus på tomten, medan Ewa och Olle bott i det röda huvudhuset. Det finns även ett litet hus med plats för livvakterna från Säpo. Här har Victoria, Daniel, Estelle och Oscar kunnat bo för sig själva och samtidigt kunna träffa Ewa och Olle ute på gården. Från början var den röda släktgården ett gammalt soldattorp, och här har Olle Westling och hans anfäder bott i generationer.

Med andra ord ett perfekt tillhåll för kronprinsessparet för att kunna varva ned från de kungliga plikterna.

Olle Westlings oväntade jaktresa med kungen – därför fick inte Daniel följa med

Foto: TT