Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ewa Westlings lycka efter sms:et från Victoria – inte lång tid kvar!

13 dec, 2023, 17:00 

Lyckan går att ta på – nu börjar det dra ihop sig!

Annons

Julen närmar sig, vilket för många är förknippat med kvalitetstid med nära och kära. Och kungafamiljen är inget undantag – julen är deras favorittid på hela året!

Någon som är lite extra lycklig just nu är prins Daniels mamma Ewa Westling. Hon har fått ett underbart sms från Victoria!

Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!Brand logo
Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!

Kronprinsessan Victorias underbara sms till Ewa Westling

Ewa och Olle Westling älskar såklart sina barnbarn, som alla mor-och farföräldrar! Tyvärr finns det ju ett avstånd. Estelle och Oscar bor på Haga slott i Solna, och Ewa och Olle i Ockelbo.

Det är en biltur på drygt två timmar enkelväg, men när det finns luckor i kalendern åker hela kronprinsessfamiljen gärna dit och hälsar på.

Men annars finns det ju andra sätt att kommunicera på – som via sms! Imorse delade kungahuset ett foto på Estelle och Oscar i Lucia-kläder, fotad av kronprinsessan. Och det är ingen högoddsare att Victoria skickade över bilden till Ewa imorse!

Annons

Eller så gjorde Estelle det, Silvia har ju nämligen avslöjat att hon har en egen telefon. Den använder hon för att skicka sms till sin mormor Silvia, och säkerligen till Ewa med.

– Hon har nu en egen mobiltelefon och ibland skickar hon små meddelanden till mig på olika språk, vilket alltid är väldigt trevligt. Hon skriver också ganska bra på engelska, har Silvia berättat.

Ewa Westlings stora lycka – snart smäller det!

Dessutom är det inte lång tid kvar innan Ewa får återförenas med barnbarnen. Svensk Damtidning har avslöjat att det blir en jul på Haga i år, och Ewa och Olle kommer givetvis komma dit.

Svensk Dam erfar att hela familjen kommer samlas på Haga istället för Drottningholm, och det blir en familjejul av rang! Även prinsessan Madeleine och familjen kommer ju hem.

Det är ju Silvias absoluta favoritsak, när alla åtta barnbarn är under samma tak:

– Ja det är det roligaste jag vet, när det är barn överallt och 100 par skor i hallen! sa hon i i SVT:s Året med kungafamiljen 2021.

Prinsessan Estelle och Ewa Westling kramas
Kram, farmor!

Foto: TT

Annons