Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ewa Westlings obeskrivliga lycka i Ockelbo – Estelle inblandad!

05 jul, 2024, 05:00 
Ewa Westlings lycka med barnbarnen prinsessan Estelle och prins Oscar!
Annons
Sanningen om prins Oscars och farmor Ewa Westlings relation!Brand logo
Sanningen om prins Oscars och farmor Ewa Westlings relation!

Sommaren är en tid för återhämtning. Men det är också en tid med nära och kära, där man kan resa runt i det avlånga landet och hälsa på människor som betyder lite extra för en.

Prinsessan Estelle och prins Oscar har sommarlov. Ewa Westling jublar nog hemma i det faluröda kedjehuset, fullt medveten om att hon kommer få tid att umgås med barnbarnen.

Ockelbo, platsen där pappa prins Daniel kommer ifrån, har alltid varit en väldigt speciell plats för hela familjen. Här har de kunnat ha något av en fristad, långt bort från det kungliga rampljuset.

Annons
Ewa och Olle Westling
Ewa och Olle Westling lever helst sitt stilla liv i lilla Ockelbo.Stina Stjernkvist

Estelles och Oscars underbara sommar i Ockelbo

Ja, det har aldrig varit någon direkt hemlighet att Ewa och Olle Westling gärna håller låg profil, duckar det kungliga strålkastarljuset och lever sitt vanliga liv i Ockelbo.

Estelle och Oscar älskar att besöka farmor och farfar. Ewa har dessutom en faiblesse för att baka i det hemtrevliga köket i Ockelbo, en syssla hon gärna utför med barnbarnen vid sin sida.

Så det blir inte bara ett härligt sommarlov med Ewa och Olle för Estelle och Oscar – det blir också väldigt goda kakor som de kan bjuda de andra familjemedlemmarna på.

Annons

Grannarna om kronprinsessfamiljen

Men exakt hur Estelles och Oscars besök i Ockelbo blir vet vi inte. I det lilla samhället finns en oskriven regel om att man inte pratar om kronprinsessfamiljens närvaro.

– Man gör inte så stort väsen om man skulle råka möta dem på torget eller något sådant. Man beter sig som att de är vilka vanliga människor som helst, har Yngve Gunnarsson från Ockelbo hembygdsförening sagt till Svensk Damtidning.

Ja, Ockelbo är verkligen en fristad för kronprinsessfamiljen!

Prinsessan Estelle och prins Oscar
Prinsessan Estelle och prins Oscar älskar att umgås med farmor och farfar i Ockelbo.Sara Friberg/Royal Court of Sweden

Foto: TT

Annons