Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ewa Westlings stora lycka – efter avslöjandet om Victoria och Daniel!

04 apr, 2024, 05:00 
Tänk vilken lycka för prinsmamman – nu vet vi hur det ligger till!
Annons

Ewa och Olle Westling lever ett vanligt och stillsamt liv uppe i Ockelbo, trots att deras son är prins. Ja, den lilla orten strax norr om Gävle har i alla år funkat som en fristad för kronprinsessan – en paus från all hysteri.

I dagarna har det också firats rejält i Ockelbo, och Ewa Westling måste vara så lycklig!

Kungaparets relation med Daniels föräldrar – alla olikheterBrand logo
Kungaparets relation med Daniels föräldrar – alla olikheter

Ewa Westlings lycka – fick fira påsk med barnbarnen

Det avslöjades nämligen via en ny bild på Victoria och Daniel från påskledigheten, att de tillbringat den uppe i Ockelbo! Det var en lokal liten mysig restaurang som delade en bild från sitt kungliga besök, och kronprinsessparet smälte in som vilka besökare som helst.

Annons

Detta betyder ju också att Ewa och Olle fick besök av sina älskade barnbarn Estelle och Oscar över påsk – vilken lycka!

Estelle och Oscar åker gärna till farmor och farfar när de har lov, och precis som Victoria och Daniel älskar de livet i Ockelbo. Där brukar de baka med Ewa i det röda kedjehuset, åka skidor och bara trivas ihop. Dessutom älskar Ewa och Olle att skämma bort sina barnbarn rejält – snacka om mysig påsk!

Ewa och Olle Westling håller prinsessan Estelle i handen
Estelle har en nära relation till sin farmor och farfar, trots avståndet.Charles Hammarsten/TT

Därför pratar ingen om Victoria och Daniel i Ockelbo

Ockelbo har som sagt alltid fungerat som ett andningshål, inte minst för Victoria som ständigt är påpassad som kronprinsessa.

I början av sin relation med Daniel var det just till Ockelbo de åkte för att vara i fred, och Ewa och Olle var några av de första som fick veta om deras relation.

Hos familjen Westling kan hon vara sig själv, och hon kan gå på promenad ute i stan utan att någon smygfotar henne. Det är en tyst överenskommelse i Ockelbo, och man är stolt över att kronprinsessparet trivs hos dem så mycket.

– Den sanna hemligheten, om nu en kommun kan ha en hemlighet, handlar om hur vi Ockelbobor är, har kommunalrådet Magnus Jonsson sagt till Svensk Dam.

– Det finns ingen som har sagt att man ska sluta sig samman och inte säga någonting utan det handlar om att vi har respekt för varandra, oavsett om det handlar om prinsar och prinsessor eller någon annan.

Foto: TT

Annons