Ewa Westlings stora oro för Estelle

ewa westling estelle prinsessan

TT
De kan inte träffas, samtidigt som smittan kryper allt närmre kungafamiljen.
Prinsessan Estelles supersuccé på nya Guldbron!
Slå på ljud

I dessa tider är det få som inte tvingats till uppoffringar för att hindra smittspridningen i samhället, men det gör inte det hela något enklare. Det är svårt när man är van vid att kunna resa kors och tvärs över landet och världen för att sedan plötsligt vara begränsad till sin omedelbara närhet för att träffa så lite andra människor som möjligt.

Särskilt tufft är det såklart för de som har släkt och vänner i andra delar av landet. Inom kungafamiljen har vi till exempel prins Daniels föräldrar som fortfarande är bosatta i Ockelbo, prinsens hemort, och för dem har det blivit i stort sätt omöjligt att få träffa sin son och sina barnbarn.

Det kan vara en tuff situation att finna sig i särskilt som det nu den senaste tiden har kommit fram att coronaviruset har krupit sig mycket nära prins Daniel och hans familj. Först var det prins Carl Philip och prinsessan Sofia som testade positivt, sedan stod det klart att viruset spridits på Estelles skola!

LÄS MER: Bilderna på Estelle väckte reaktioner

Det var såklart ingen kul information för farmor Ewa att höra, men tur i oturen hade Estelle redan varit hemma en vecka med förkylningssymptom som inte visade sig vara corona.

Estelle var på uppdrag så sent som i oktober

Nu är smittspridningen hög i hela landet, men under sensommaren och hösten gick det nästan att återgå till det normala livet, om än bara för några ögonblick. Ett exempel på det var när kung Carl Gustaf, kronprinsessan Victoria och såklart lilla Estelle invigde den nya Slussenbron, även känd som ”guldbron”, då Estelle gjorde fullständig succé.

prinsessan estelle kronprinsessan victoria

Estelle invigde nya Slussenbron tillsammans med mamma Victoria och morfar kungen.

TT

De glada tillropen duggade tätt i sociala medier, inte minst på kungahusets egen Instagram.

”Fint att se tre generationer Bernadotte inviga guldbron tillsammans!” skriver en användare.

”Så underbart att Prinsessan Estelle var med och så fantastiskt att se med vilken kärleksfull och trygg hand kronprinsessan leder henne i det officiella. Wow! Imponerad är bara förnamnet. Imponerad utav denna fantastiska lilla tjej och hennes mamma. Redan nu två framtida drottningar på alla sätt och vis.” skriver en annan.